Statistică & Promovare


Bloguri, Bloggeri si Cititori

Lui Facebook i s-a pus pata pe mine

luni, septembrie 23, 2013

Ieri contul de Facebook mi-a fost suspendat, din nou, cu clasicul motiv că e spart și parola e compromisă. Dacă era prima oară nu aș fi scris articolul ăsta, dar e a 3-a oară când contul e suspendat cu același motiv. Interesant, ce pot să zic. Data viitoare chiar nu am idee ce parolă să îmi mai pun așa că am să mă gândesc începând de azi, nu de alta dar să am rezervă câteva parole.

Prima oară când Facebook a avut ceva cu mine a fost acum vreo două săptămâni când share-uiam în grupurile blogosferice, articolul despre cazul câinilor maidanezi - prima parte.

A 2-a oară nu mai știu nici eu ce făceam în acel moment dar știu că a 3-a oară, adică aseară, share-uiam articolul despre tentativa fumătorilor de a renunța la fumat folosind diferite produse de pe piață.

Eu bag de seamă, Facebook-ule că ți s-a pus pata pe mine. E a 3-a oară când nu mă lași să îmi fac treaba liniștit că mă deconectezi tu pe motiv că mi-a fost spart contul. Pe bune? Ce să-mi fure? Măcar spune-mi să știu să țin bine de el. În afară de datele care sunt publice, nu văd rostul + că parola e unică pe cont deci nu se găsește și pe alte conturi personale. Probabil e vreun maraton în care m-am înscris și mă prefac că nu știu, mirându-mă ca nărodul că-i "spart contul".

Și că tot veni vorba de Facebook, ieri sau alaltăieri am anunțat pe pagina de Facebook a blogului că voi implementa un sistem de comentarii, folosind contul de Facebook. Din păcate, singurele tutoriale existente nu prea comunică în parametri normali cu blogul, astfel încât, odată implementat, posibilitatea de a comenta folosind contul de Facebook era prezentă doar în articolele ce urmau dar nu și în cele vechi. Prin urmare, voi amâna acest lucru pentru zilele următoare pentru că trebuie să mă documentez mai bine.

Numa' bine! :)

Recomand

Articol mai nou
« Articol mai vechi
Articol mai vechi
Articol mai nou »

6 comentarii

Scrie un comentariu
Eddie
Autor
23 septembrie 2013 la 22:38 delete

Da. Sper să nu rămân fără cont. Dispare și pagina de Facebook a blogului și tot.

Răspunde
avatar
Mikyangel
Autor
25 septembrie 2013 la 16:10 delete

Li sa pus pata pe tine..instigi lumea la diverse actiuni si noua ne place sa stam degeaba ,de aia:)))

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
25 septembrie 2013 la 16:20 delete

Eh, tot ce-i posibil. :))

Răspunde
avatar
fotbal s
Autor
27 septembrie 2013 la 22:27 delete

naspa rau. mie dupa ce mi-au suspendat contul am renuntat la facebook.

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
28 septembrie 2013 la 11:56 delete

Eu încă nu am ajuns la decizia de a renunța la contul ăsta. Dar dacă nesimțiții tot continuă să mă raporteze ca spam din cauză că îmi exprim o opinie care nici măcar nu îi vizează, voi renunța și eu până la urmă. Dar mai e până acolo.

Răspunde
avatar

Recent Articles