Statistică & Promovare


Bloguri, Bloggeri si Cititori

De unde a pornit moda de "sagging pants"?

joi, februarie 14, 2013


Astăzi am să vă prezint un lucru destul de interesant. Probabil ați intuit despre ce e vorba din poza atașată în stânga acestui articol.
De ceva vreme mă tot întreb de ce băieții care poartă pantalonii lăsați jos se mai îmbracă totuși? Văd că e la modă ca tu să umbli pe străzi semi-dezbrăcat, deși nu ești mai cool după părerea mea. În opinia mea, cei care poartă astfel pantalonii sunt numiți nesimțiți...De ce? Păi..pușca mea..arăți curu' oamenilor în public? Păi nu mai lua pantalonii pe tine și umblă în chiloți că tot același lucru e, sau probabil vei purta și chiloții low că așa e mai cool..Chiar nu înțeleg..Totuși m-am gândit cine naiba a inventat o astfel de modă penibilă...pe care tot mai mulți o adoptă?

Conform Wikipedia, această modă de purtat pantalonii mai lăsați se numește sagging, iar cel care poartă așa pantalonii se numește sagger. Această tâmpenie a început din Statele Unite, mai precis din inchisorile de acolo, pentru că nu aveai voie să porți curea la pantaloni, ca să nu se bată ăștia cu curelele sau să se spânzure...Deci ca să vedeți și voi de unde a pornit această chestie. După, moda de sagging a fost adoptată de artiștii hip-hop în anii '90. Pantalonii sagging au fost interziși până la urmă în sistemul școlar, agenții sau chiar aeroporturi...Chiar și așa a fost o pierdere din timp observ, deoarece și astăzi observăm că se poartă la fel...

Vă prezint o farsă realizată cu câteva zile în urmă de VitalyzdTV, deghizat într-un fel de agent care îi avertiza pe cei care purtau pantalonii astfel, cu o amendă de 300$. Evident, a fost testată reacția lor spunându-le să își ridice pantalonii sau se vor alege cu o amendă..Unii s-au conformat rapid, alții mai să se ia la bătaie cu el...







Acum nu îi acuz pe cei care poartă pantalonii în așa hal, dar așa cum am zis mai sus, moda asta e preluată din pușcărie...Ce naiba? 

Recomand

Articol mai nou
« Articol mai vechi
Articol mai vechi
Articol mai nou »

5 comentarii

Scrie un comentariu
Okun
Autor
14 februarie 2013 la 19:13 delete

Habar nu aveam de unde a venit moda asta, dar trebuie sa spun ca nu o suport. Ma gandeam eu ca de la prietenii nostri americani dar chiar din puscarie nu imi trecea prin minte.

Răspunde
avatar
Anonymous
Autor
14 februarie 2013 la 23:00 delete

Adevarat,iar in hip-hop se poarta pentru o libertate de miscare mai mare

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
14 februarie 2013 la 23:48 delete

În hip-hop e altceva...e genul muzical impune de la mama lui...dar să mergi în public în halul ăsta e gen: A scăpat babuinul din rezerva naturală!

Răspunde
avatar
spanac
Autor
21 august 2013 la 20:10 delete

O MODA DE RAHAT. atat am avut de spus despre asta.,
ca si femeile cu cizme vara. d-alea de plastic cu gaurele. am scris pe tema asta mai demult.
ca si cu cizmele ugg la bărbati

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
22 august 2013 la 00:19 delete

De acord cu tine! :)

Răspunde
avatar

Recent Articles