Statistică & Promovare


Bloguri, Bloggeri si Cititori

Halo 4 - Cel mai plictisitor film

marți, septembrie 03, 2013

Halo4

Aseară mi-am pierdut timpul. Nu benoclându-mă la tavan, ci vizionând un film. Nu am crezut că o să am ocazia să iau țeapă în halul ăsta. Pasionații de jocuri au auzit cu siguranță și poate au și jucat, Halo 4 pe console pentru că pe PC nu e disponibil. Ei bine, eu știam că e și filmul. L-am descărcat și l-am pus pe TV să îl văd împreună cu familia. Penibil a fost momentul când le-am zis că e bestial, că e de acțiune și toate cele.

Halo 4: Forward Unto Dawn a fost cel mai plictisitor film pentru mine. Și nu doar pentru mine. Ai mei deja căscau după 30 de minute de când am pornit filmul. Scene instante care nu au legătură cu firul poveștii, arătând imagini la începutul filmului ce urmau să fie la sfârșit... Aiurea. Povestea e tracasantă că am priceput tot și cam nimic. Totul se petrece într-un loc, nu chiar totul, dar 80% din film e numai într-o clădire. Povestea se referă la o Academie Spațială bla bla care se pregăteau pentru războiul cu insurgenții. Fiecare dintre cei înscriși erau copii unor generali, coloneli și alte funcții pompoase, sau copii unor foști soldați. Filmul ține o oră și 30 de minute. O oră din film e plictisitor de tot. "Acțiunea" constă în antrenamentele celor din Academie, antrenamente tâmpite cum e la paintball. Nu există război cu insurgenții. Nici nu știu ce naibii să zic despre filmul ăsta. Personajul principal pe care îl așteptam să fie prezent în marea parte a filmului adică Master Chief (din poza de mai sus), a apărut în ultimile 30 de minute oferind o acțiune seacă rău de tot. Nu știu de ce filmul ăsta e lăudat dar mi-am pierdut timpul și mi-am plictisit rău și părinții încât le-am oferit un film cu rol de pastilă de adormit.

Filmul are o notă de 6,9 pe IMDB. Nu merită nici nota 5. Pentru mine e un film de nota 2 cu indulgență. Indulgența constă în efectele frumos realizate care au fost de calitate și nu folosite anapoda cum fac alți amatori de filme SF.

NU recomand un astfel de film. Probabil alții vor comenta că filmul e genial sau poate alții vor fi de acord cu mine. Dacă nu mă credeți, vă invit să-l vizionați și să reveniți cu o părere.

Dacă ți-a plăcut articolul, abonează-te prin e-mail în widget-ul din dreapta de pe blog pentru a fi la curent cu noile articole. Dacă apreciezi blogul, gâdilă butonul de "Like" pe Facebook din widget-ul din dreapta. Thanks! Te mai aștept pe blog! - Eddie :)

Recomand

Articol mai nou
« Articol mai vechi
Articol mai vechi
Articol mai nou »

4 comentarii

Scrie un comentariu
spanac
Autor
3 septembrie 2013 la 02:22 delete

bag eu acu unul cu dwayne johnson... d-alea de duzina, sa vedem ce si cum

Răspunde
avatar
Alexandru
Autor
5 septembrie 2013 la 23:06 delete

Tot timpul am evitat Halo asta... nici nu stiu, parca este si joc ... e bun de ceva?

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
5 septembrie 2013 la 23:28 delete

Da e și joc dar nu l-am jucat. E doar pe consolă, adică XBOX 360, dar pare foarte foarte bine realizat.

Răspunde
avatar

Recent Articles