Statistică & Promovare


Bloguri, Bloggeri si Cititori

Fițe, talente și figuri

sâmbătă, septembrie 07, 2013


wallpaper-442361

Urăsc oamenii cu fițe, talente și figuri. Urăsc oamenii care pretind a fi ceva și ei nu sunt nici pe departe... Exemplul îl am din întreaga vară. O întreagă vară cu nopți cam stresante din cauza unor tâmpiți care nu aveau ce să facă decât să mă zgârie pe creieri cu gălăgia lor.Vis-a-vis de casă e un magazin non-stop. Tot pe stradă la vreo 50 de metri mai în sus e și un club. Imaginați-vă vreo 2-3 tâmpiți venind cu muzica dată la maxim în difuzoarele mașinii și plecând cu scârțâit de roți. Vă dați seama ce coeficient de inteligență au că știu să scârțâie niște roți? Evident sunt nebuni de-o seamă cu mine (dar eu nu sunt nebun) care au mașină primită cadou și cauciucurile asigurate de mama și de tata. Deci, să le ardem oleacă, nu? Ideea e că le ard în creierii mei. Ei pretind a fi niște șmecheri, dar nu sunt nici pe departe. De fapt, a fi șmecher înseamnă pentru mine, o dată deștept și de două ori prost. Dar ei asta vor să arate. Că sunt șmecheri prin cartier umblând cu gagicile de ocazie și chirăind ca nebunii cât îi țin corzile vocale.

Cum spuneam, există și un club amplasat la demi-sol foarte enervant. Nu e noapte să nu văd duba de Poliție patrulând prin zonă cu girofarurile aprinse. Huligani și huligani există pe acolo. Vin grupuri de tineri și se fac criță de merg toți în zig-zag de parcă joacă Snake, jocul ăla popular pe telefon. Sparg sticle de asfalt, țipă, înjură vecinii și tot tacâmul, frate. Mai sunt și grupuri de idioți cu diplomă care vin cu ideea de a sparge fața cuiva, înarmați cu bâte de baseball și uneori mai bat și pe la porțile oamenilor ca niște idioți. Probabil unii dintre ei au șutit ștergătoarele și capacele de la mașina lui tata. Probabil unul dintre ei voia să o și fure, dacă vă mai aduceți aminte noaptea în care am auzit alarma la mașină.

Ăștia sunt niște oameni fără educație pe care nu îi suport și nu o voi face vreodată. Îi detest. De la ei pornesc alte generații de huligani. De unde adoptăm stilul ăsta idiot? Exemplul e cel de aseară cu suporterii unguri care au devastat terasele din centrul vechi al Bucureștiului și au aprins torțe într-un tren ce se îndrepta spre Gara de Nord. A fost un dezastru, nene. Cică să mergi la un meci de fotbal cu prietenii și te întorci acasă în cârje, sau poate mori... Tot ce se poate într-o încăierare cu proștii. Ești prins la mijloc și nu ai ce face. Jandarmii la cât sunt de amețiți că de abia fac față proștilor, tu, om nevinovat dacă ai picat la mijloc și nu ai nici un fel de implicare în eveniment, ori te pocnește un jandarm ori un ungur. Una din două. Asta s-a întâmplat pe peronul Gării de Nord.

Lumea, ușor ușor se duce naiba și devine un întreg de huligani care mișună pe străzi. Securitatea nu e ceea ce pare a fi. Cum naiba percheziționezi un om, nu găsești nimic și pe stadion aprinde torța? Cum naiba? Când o mare parte din suporteri sunt îmbrăcați de vară sau la bustul gol chiar, că deh, să își arate pătrățelele de ungur tâmpit. Nu am nimic cu ungurii, dar dacă mă strigă un ungur că sunt țigan, îl ia mama dracu cu tot cu cozonacul Kürtőskalács. (care e delicios). :)

Dacă ți-a plăcut articolul, abonează-te prin e-mail în widget-ul din dreapta de pe blog pentru a fi la curent cu noile articole. Dacă apreciezi blogul, gâdilă butonul de "Like" pe Facebook din widget-ul din dreapta. Thanks! Te mai aștept pe blog! - Eddie :)

Recomand

Articol mai nou
« Articol mai vechi
Articol mai vechi
Articol mai nou »

Recent Articles