Statistică & Promovare


Bloguri, Bloggeri si Cititori

[Filme de weekend] 3 filme SF ce merită vizionate

duminică, decembrie 16, 2012
Astăzi vă recomand 3 frumoase filme din categoria SF, filme care mi-au plăcut cum au fost regizate, mai ales atunci când se folosesau efectele...

Sunt filme cunoscute sau mai puține cunoscute vouă dar merită să fie vizionate la sfârșit de weekend :)
Enjoy!



Noua adolescenti cu puteri paranormale se refugiaza pe Terra dupa ce planeta lor denumita Lorien este distrusa de catre o rasa ostila de extraterestri. Desi sunt supravegheati de cate un paznic si protejati de o vraja ce nu permite sa fie ucisi decat in ordine numerica, cei noua extraterestri sunt urmariti pe Pamant de catre dusmanii care le-au cotropit planeta, iar primii trei sunt omorati in Malaezia, Anglia si Kenya. Cel de-al patrulea adolescent stie ca este urmatoarea tinta si ca este in pericol sa isi piarda viata, motiv pentru care se muta dintr-un oras in altul, isi schimba des identitatea si se ascunde printre elevii de liceu din localitatea Paradise - Ohio sub numele de John Smith. Dupa ce John Smith se indragosteste de o tanara fotografa pe nume Sarah Harte, se imprieteneste cu pamanteanul Sam si se integreaza perfect in comunitatea din Ohio, simte pentru prima data in viata ca are motive intemeiate sa inceteze sa fuga si sa lupte impotriva celor care il haituiesc, ajutat fiind de catre paznicul si mentorul lui Henri.
Trailer - AICI

Nick Fury e directorul agenției internaționale de menținere a păcii, organism cunoscut drept S.H.I.E.L.D. (Supreme Headquarters, International Espionage, Law-Enforcement Division ). O nouă și neașteptată amenințare inamică îl pune pe Fury în situația de a avea nevoie urgentă de ajutor. El pune în aplicare un plan mai vechi care trebuia să unească cei mai puternici super-eroi într-o echipă, echipă care să scape lumea de pericolul iminent provocat de Loki și armata sa. Organizația S.H.I.E.L.D. începe o recrutare la nivel global, care îi va aduce împreună pe toți super-eroii. ”The Avengers” continuă aventurile super-eroilor pe marele ecran începute în "Iron Man," "The Incredible Hulk," "Iron Man 2," "Thor" și” Captain America: The First Avenger”.

Trailer - AICI

Ofiterul de marina Alex Hopper de pe vaporul USS John Paul Jones este logodit cu terapeuta Sam, fiica intransigentului si severului amiral Shane, care nu este deloc incantat de perspectiva acestei casatorii si ii reproseaza viitorului ginere ca isi iroseste calitatile profesionale. Alex il idolatrizeaza pe fratele lui mai mare Stone, care este ofiter pe vasul USS Sampson si dispune de toate abilitatile necesare pentru a fi un excelent comandant. Aflati in misiune in Oceanul Pacific, fratii Hopper, amiralul Shane, experta in armament Raikes si echipajele internationale ale vapoarelor ce compun o mica flota se confrunta cu o invazie extraterestra, alienii supranumiti The Regents intentionand sa construiasca o puternica sursa de energie in ocean si sa acapareze resursele bogate ale Terrei pentru a supravietui ca rasa. Cativa membri ai echipajului sunt trimisi sa cerceteze o ambarcatiune suspecta rasarita din adancuri, care nu este detectata de radar, desi este vizibila cu ochiul liber, iar atunci cand armamentul ultramodern din dotarea oamenilor nu pare a avea eficacitate impotriva acestei nave, care ia forma unui robot si deregleaza aparatura de bord, amiralul Shane intelege ca au de-a face cu un inamic periculos de pe alta planeta.
Trailer - AICI


Recomand

Articol mai nou
« Articol mai vechi
Articol mai vechi
Articol mai nou »

2 comentarii

Scrie un comentariu
klose
Autor
16 decembrie 2012 la 19:38 delete

slabe filmele ... ti-as recomanda niste animeuri s.f care sunt mult mai bune ca filmele postate de tine

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
16 decembrie 2012 la 20:30 delete

Sunt filme care au și alte genuri în afară de SF, au și thrille, acțiune, comedie, dramă...Anime-urile, după părerea mea se încadrează la categoria de vârstă <12 ani :)

Răspunde
avatar

Recent Articles