Statistică & Promovare


Bloguri, Bloggeri si Cititori

[Aplicații Android] Go Launcher EX - Personalizează-ți smartphone-ul!

duminică, decembrie 16, 2012
Go Launcher EX este cel mai popular launcher de teme, care îți schimbă înfățișarea smartphone-ului în sute de feluri.

Această aplicație este foarte utilizată de români chiar, având o notă de 4.6 din 5, în urma a aproape 1 milion de voturi. Deci zic eu..o notă fabuloasă, ceea ce înseamnă că merită.


Are un număr de instalări conform site-ului  Google Play între 50 - 100 de milioane, deci foarte tare. Ok, am vorbit destul despre statistica aplicației acum să vă spun și de ce este atât de populară.

În primul rând trebuie să știți că aplicația necesită un smartphone cu sistemul de operare Android bineînțeles, având o versiune de minim 2.0+. Era să uit! Pe 13 decembrie, Go Launcher EX a devenit disponibilă și pentru tablete nu doar pentru smartphone-uri. :)

CE OFERĂ GO LAUNCHER EX FAȚĂ DE LAUNCHER IMPLICIT?
Go Launcher EX oferă foarte multe elemente de design, fiind foarte complex în setări, venind totodată cu noi seturi de iconițe ale aplicațiilor, un dock cu slide.Dockul este partea de jos, unde sunt butoanele implicite de apel, mesaje, butonul de intrare aplicații,contacte și internet. Dând slide stânga-dreapta mai aveți sloturi personalizabile unde să vă puneți aplicațiile dorite, find mai accesibile atunci când aveți nevoie de ele.




Efecte de slide a tab-urilor, atât pe ecranul home, cât și în interior, unde sunt toate aplicațiile afișate. Sunt foarte frumoase, oferind smartphone-ului un slide deosebit.

Performanța este una destul de bună, fiind foarte optimizată chiar și pentru smartphone-urile din categoria low-budget, având un procesor de 600-800 Mhz, și RAM între 128-256 mb.
La mine consumă în jur de 20 de mb din memoria RAM, deci e foarte bine, având la dispoziție 280 mb :)

Go Launcher EX vine și cu câteva elemente preinstalate cum ar fi Go Store, unde veți putea descărca teme noi, teme care vin cu alte iconițe, și wallpapere specifice. Sunt și teme cu plată dar în mare parte sunt și gratuite și frumoase :)
Partea cea mai apreciată de mine este că vine la dispoziția noastră cu o grămadă de widget-uri care mai de care cu design-uri diferite.

Widget-uri pentru Facebook, Twitter, Bookmark, E-mail, Contacte și muuulte alte widget-uri care lipsesc în totalitate într-un launcher implicit, pot fi descărcate de la acest dezvoltator...

Eu vă recomand această aplicație să vă petreceți timpul prin ea și să descoperiți și restul de elemente care sunt foarte frumoase.

Go Launcher Dev Team, este o echipă dezvoltatoare care are în componență foarte multe aplicații legate de acest launcher ca de exemplu Go Locker, o aplicație care îți schimbă înfățișarea și stilul de deblocare a ecranului smartphone-ului tău.
Tot din componența acestei echipe mai vine o aplicație destinată consumului de baterie numită Go Power Master, având multiple profiluri, toate depinzând de modul de folosire a smartphone-ului tău. Dacă ști că nu folosești WiFi, activează acel modul care nu include WiFi, și această aplicație o va restricționa, ajustând totodată luminozitatea ecranului, volumul și alte lucruri mai puțin utile, dar care mănâncă din baterie.

Aplicaţia este gratuită, singurele care costă fiind unele teme mai fiţoase, dar aveţi o gamă largă de teme gratuite şi frumoase.
Go Launcher EX - PAGINĂ APLICAȚIE


În fiecare luni/marți voi posta câte o nouă aplicație Android, oferind cât mai multe detalii pentru a se înțelege cum funcționează și ce face acea aplicație

Recomand

Articol mai nou
« Articol mai vechi
Articol mai vechi
Articol mai nou »

Recent Articles