Statistică & Promovare


Bloguri, Bloggeri si Cititori

Ți-ai dona o mică parte din creier pentru un studiu? Mai ales dacă e vorba de bani?

luni, decembrie 17, 2012
Nu e un banc cu blonde ( no offence ), ci o farsă ținută pe o plajă, unde o echipă de pe YouTube, cu scopul de a vedea până unde duce nevoia de bani, au decis să se dea de la nu știu ce studiu, o cercetare pe creier.Bineînțeles, ca oferta să pară tentantă, iar tu să cedezi, cică primești în schimb câteva sute sau zeci de mii de dolari...Easy as hell!


Pur și simplu, cei 2 oameni, organizatorii acestui studiu(farsei) întreabă trecătorii dacă sunt de acord să li se taie o miiiiicccăăă părticică din creier aleasă de ei...pentru că ei știu care parte din creier o folosesc mai rar :)) Deci au fost făcuți proști pe față...Asta da farsă....Toate bune și frumoase, primii trecători au refuzat din start, rămânând uimiți de ce li se propunea, până ce un grup de fete, care avea în componență o domnișoară, care spunea: Să vorbesc cu mama. WTF? SERIOS? Ok, asta a fost cât pe ce să accepte, însă până la urmă se găsește o femeie care părea la prima vedere a fi FEMEIE ÎN TOATĂ FIREA! Dar m-am înșelat amarnic când a spus că acceptă să i se taie 2% din creier! Am RĂMAS STANĂ DE PIATRĂ CÂND AM VĂZUT AȘA CEVA=)) PE LÂNGĂ STANĂ DE PIATRĂ TOTUȘI RĂDEAM CU LACRIMI!=))

Videoclipul l-am găsit accidental, așa prin răsfoire, nefiind viral, deși merită, mai ales femeia care acceptă să i se taie 2% din creier în schimbul unei sume de bani, și pentru a sprijinii cercetarea respectivă...WTF!

Vă las să vedeți clipul întreg! Enjoy!


Recomand

Articol mai nou
« Articol mai vechi
Articol mai vechi
Articol mai nou »

Recent Articles