Statistică & Promovare


Bloguri, Bloggeri si Cititori

METRO 2033: Free Download ( December Giveaway )

miercuri, decembrie 12, 2012
Suntem în luna decembrie, și după cum bine vedeți e o lună plină de reduceri și cadouri...doar suntem aproape de sarbatorile de iarnă, nu? Cel mai bun moment pentru o companie din punctul de vedere al vânzărilor și respectiv profitului.

Metro 2033, un joc interesant dezvoltat de cei de la THQ, corporație care îmi amintește doar de Mercedes-Benz THQ, un joc cu tiruri foarte fain dar vechi...

Așa cum am spus mai sus e luna decembrie și asta spune totul, așa că cei de la THQ s-au gândit să ofere acest joc gratuit, dar mai mult decât sigur doar luna decembrie va fi gratuit.

Ce trebuie să faci ca să descarci jocul legal și gratuit? Simplu! UN LIKE PE FACEBOOK = FREE METRO 2033. ( PAGINA AICI )

Dai like, dai Reveal Redeem Code ceva de genul, îți va genera o cheie, și mai jos ai pașii de instalare și de download. Sau poți, mai simplu, dacă ai STEAM instalat, să adaugi un joc nou, introducând acea cheie generată de pe pagina de Facebook! Și voila! Enjoy Metro 2033.

Acest giveaway se zvonește a fi o strategie de marketing pentru a avea mulți posibili cumpărători la următoarea parte numită Metro 2033: Last Light, care va fi lansată în 2013.

Have fun!

Recomand

Articol mai nou
« Articol mai vechi
Articol mai vechi
Articol mai nou »

Recent Articles