Statistică & Promovare


Bloguri, Bloggeri si Cititori

Comanzi 1 iPad si primesti 5! O eroare fericita!

duminică, decembrie 09, 2012
Astăzi am descoperit o super știre cu privire la iPad! 2 persoane din America au dorit să comande un iPad, dar din cauza unor gafe din sistemul site-ului au primit nu un iPad, ci 5 iPad-uri. Am rămas complet uimit de această știre.
Chiar dacă acești oameni au rămas înmărmuriți despre ceea ce au văzut, totuși s-au decis să le trimită o scrisoare companiei de la care au comandat acest gadget. Nu o să vă vină să credeți ce răspuns au putut primi de la compania respectivă, Best Buy.


"Buna ziua, Alexa. Vrem sa iti spunem ca apreciem onestitatea ta. Este ceva atat de rar in zilele noastre, incat iti trimitem multumiri sincere. Noi, cei de la Best Buy, stim ca am facut o eroare, dar, avand in vedere ca suntem in preajma sarbatorilor, te sfatuim sa pastrezi iPad-urile si sa le imparti prietenilor, apropiatilor, familiei, cum consideri tu mai bine. Sa ai parte de un Craciun Fericit."

Așa ceva NU o să vedem în România! Pun pariu! Nu mă refer la eroarea respectivă ci la gestul companiei de a lăsa sub formă de cadou cele 4 iPad-uri trimise dintr-o eroare.

DE CRĂCIUN FI MAI BUN!!! 




Sursa: Știrile ProTV

Recomand

Articol mai nou
« Articol mai vechi
Articol mai vechi
Articol mai nou »

Recent Articles