Statistică & Promovare


Bloguri, Bloggeri si Cititori

Nu te lua după X-ul din GTX tot timpul!

marți, decembrie 18, 2012
Atunci când dorești să achiziționezi o placă video pentru a rula jocuri pe detalii decente, trebuie să îndeplinească anumite obiective. Pentru mine unul, contează numărul de biți cel mai mult, suportul DX, pixel shader-ul și cam atât.



Plăcile video sunt din ce în ce mai performante pe zi ce trece, astfel încât plăcile video de clasă mijlocie au ajuns să coste maxim 300 de lei. 
Însă, am descoperit pe site-ul Game-Debate.com , că o placă video, care pare a fi o placă trăznet nu pare a fi deloc trăznet. E o placă dezvoltată de cei de la Nvidia, pe nume GTX 650.
Știm cu toții că plăcile GTX rulează jocurile din anul 2012 fără pic de probleme, dar nu și în cazul lui GTX 650. 
Această placă este de fapt una de clasă mijlocie dar ceva mai rapidă față de celelalte, de aia fiind numită cu X lângă GT.
Însă, adevărul despre această placă este că GTX 650 este un GT 640 normal, dar overclockat.
Dacă defapt te orientezi la adevăratul GTX 650, ei bine mai are ceva adăugat pe lângă și anume TI. Da! GTX 650TI. Aceasta este placa cu adevărat rapidă, performantă....dar scumpă.

Acest articol este scris cu scop informațional atunci când vedeți că unul sau altul că se laudă cu GTX-ul lui că rulează nu știu ce joc pe detalii maxime. DA! Dar sunt alte GTX-uri, bazate pe alte tehnologii, iar numărul de biți fiind de cel puțin 192, nu 128 în cazul lui GTX 650.
Trebuie doar să te informezi, trebuie să ai răbdare, ca apoi să nu regreți că placa achiziționată de tine e slabă, și nu oferă performanța la care te așteptai.

Iată și o poză cu graficul, prezentând diferența dintre GTX 650 și GTX 650TI. După cum vedeți GT 640 este foarte puțin mai scăzută în performanță față de GTX 650. 

Voi pe ce criterii vă bazați atunci când cumpărați o placă video?


Recomand

Articol mai nou
« Articol mai vechi
Articol mai vechi
Articol mai nou »

Recent Articles