Statistică & Promovare


Bloguri, Bloggeri si Cititori

Template-uri Blogspot gratuite

duminică, ianuarie 05, 2014
M-am gândit să fiu util astăzi, oferind 3 site-uri foarte bune unde puteți găsi teme pentru blogul vostru de pe Blogspot. Mare parte din template-urile încărcate pe site-urile respective sunt gratuite. Cu plată sunt mai puține. Sunt template-uri de toate genurile: Design like Wordpress, Web 2.0, Magazine, Portofolio și altele. Eu de aici mi-am instalat temele pe care le-ați văzut de câteva ori pe blogul meu. În momentul de față am o temă veche, dar editată în proporție de 99% ca design. Deci, nu veți găsi tema de pe blog pe vreun site de genul. Să începem, shall we?


COOLBTHEMES.COM
(Intră pe site AICI)

Pe acest site găsiți o grămadă de teme pentru blogul vostru. Puteți căuta prin intermediul barei de navigare orizontale amplasate sus pe pagină. Găsiți teme în funcție de gusturile voastre. După culoare, după numărul de coloane, după tipul de aspect (magazine, portofolio, news) sau după caracteristici de genul: ads ready, seo ready și altele). Temele ce au panglica portocalie "CBT Design" sunt cu plată.



BLOGGERTEMPLATESTORE.COM
(Intră pe site AICI)

Un alt site la fel de util e TEMPLATE STORE. Nu-mi aduc aminte dacă am văzut teme cu plată, dar vă spun că aici găsiți teme de calitate pentru blogul vostru, Căutarea după preferințe se face ori din bara orizontală de sus "Blogger templates", ori dați scroll până la sfârșitul paginii unde veți găsi toate etichetele atribuite acestor teme.



TEMPLATEISM.COM
(Intră pe site AICI)

Pe acest site veți găsi teme profesionale, optimizate SEO și realizate en-detail. Norocul se face că sunt gratuite, iar singurul lucru care costă e eliminarea drepturilor de autor din subsolul paginii. Dacă veți încerca să le ștergeți, vizitatorii paginii voastre vor fi redirecționați către pagina de unde ați preluat tema. Isteț, nu? Căutarea se face foarte simplu prin linia de deasupra listei cu teme, MORE TEMPLATES. Categoriile sunt: technology, magazine, multimedia și gallery. Unele teme au și design de tip responsive, adică aspectul paginii se adaptează la rezoluția dispozitivului de pe care e accesată pagina: PC, tabletă, smartphone etc.



TUTORIAL INSTALARE ȘI EFECTUARE COPIE DE REZERVĂ PENTRU TEMPLATE


1. COPIE DE REZERVĂ

Pentru efectuarea unei copii de rezervă pentru template-ul DEJA instalat pe blogurile voastre, trebuie să intrați în panou la "Șablon". Această copie de rezervă este foarte utilă dacă vă răzgândiți cu privire la un template instalat, astfel puteți reveni la template-ul vechi. Prin copia de rezervă vei obține un fișier de tip .XML. Pentru efectuarea copiei de rezervă, urmează pașii din cele două imagini de mai jos.


2. INSTALARE TEMPLATE

Pentru a instala un template descărcat de pe site-urile recomandate de mine sau de pe oricare alt site, trebuie să intrați din nou la "Șablon" și să încărcați fișierul .XML descărcat. De menționat faptul că site-urile cu teme pentru bloguri oferă fișierele într-o arhivă. Așadar, trebuie să dezarhivați și după încărcați fișierul .XML. În cazul instalării unei teme obținute printr-o copie de rezervă, răsfoiți după fișierul .XML și-l încărcați pe blog.
Pașii de instalare îi aveți în cele două imagini de mai jos.



AȘTEPT ÎNTREBĂRILE VOASTRE!


Recomand

Articol mai nou
« Articol mai vechi
Articol mai vechi
Articol mai nou »

8 comentarii

Scrie un comentariu
5 ianuarie 2014 la 17:25 delete

OMG! Super utila postarea! Dar nu imi dau blogul peste cap daca instalez vreo tema, nu? :D

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
5 ianuarie 2014 la 17:29 delete

N-ar trebui, sincer. Tocmai de asta recomand o copie de rezervă înainte să faci modificări. Chiar și cu copia de rezervă, e probabil ca unele widget-uri din tema nouă să fie transpuse în tema veche, dar pot fi eliminate foarte ușor. Nu pot fi schimbări majore absolut deloc. Ideea e să-ți salvezi codurile esențiale legate de Alexa, Sharethis system (am văzut că ai) și ce mai ai pentru că pe șablonul cel nou nu sunt. Însă, legat de șabloanele noi de pe Internet, au deja sistem de distribuire inclus, numai că nu arată și numărul pentru fiecare rețea socială.

Pentru orice nelămurire, aștept să mă contactezi. :)

Răspunde
avatar
Anonim
Autor
5 ianuarie 2014 la 17:31 delete

Chiar ai fost util, pe primele 2 chiar nu le știam și sunt template-uri interesante acolo. :D

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
5 ianuarie 2014 la 17:32 delete

Mă bucur s-aud asta, Albert! Intenționez să înființez o rubrică pentru suport Blogspot. Tu ce părere ai?

Răspunde
avatar
Anonim
Autor
5 ianuarie 2014 la 17:50 delete

Dacă faci asta, dau cu F5 în fiecare oră pe blogul tau! :)

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
5 ianuarie 2014 la 17:52 delete

Am înțeles! :))))) Nu da F5 în fiecare oră că eu public câte-un articol pe zi. Mi-am instaurat propria politică. :))

Răspunde
avatar
Anonim
Autor
6 ianuarie 2014 la 13:07 delete

Asta știam, dar vroiam sa fiu primul care vede postarea! ;) :))

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
6 ianuarie 2014 la 14:40 delete

Ehhh! Acum depinde de noroc. :))

Răspunde
avatar

Recent Articles