Statistică & Promovare


Bloguri, Bloggeri si Cititori

Weekend! Recomand filme bune

vineri, ianuarie 17, 2014

Astăzi e weekend. Ne detașăm de muncă și de griji și ne uităm la câteva filme. Cel puțin eu așa fac. Nu doar în weekend, ci aproape zilnic. V-am obișnuit ca în fiecare zi de vineri (aproape fiecare), să recomand filme pe care le-am vizionat și pe care le consider numai bune de urmărit alături de prieteni sau familie. :) Săptămâna asta am vizionat și-un film de groază. N-a fost o "groază groaznică", dar au fost niște scene acceptabile din categoria "horror". :)

Să-ncepem! 

PUNCTURE (2011) - TRAILER

Inspirată dintr-o poveste reală, drama "Puncture" se axează pe bătălia legală pe care o poartă avocaţii Mike Weiss şi Paul Danziger împotriva marilor corporaţii farmaceutice şi a centrelor medicale care refuză să renunţe la profituri suplimentare pentru a implementa echipamente medicale performante ce ar garanta siguranţa doctorilor, asistentelor şi pacienţilor. Mike Weiss şi Paul Danziger sunt prieteni şi parteneri la o mică firmă de avocatură din Houston, dar, în vreme ce Paul este un familist convins, care se străduieşte să obţină cazuri pentru a-şi întreţine soţia şi copiii, Mike este afemeiat, petrecăreţ şi dependent de cocaină, irosindu-şi inteligenţa, flerul şi talentul oratoric din cauza acestui viciu scăpat de sub control. Cariera celor doi tineri avocaţi se schimbă pentru totdeuana atunci când acceptă cazul lui Vicky, o fostă asistentă de la un spital local, care s-a infectat în mod accidental cu virusul HIV înţepându-se cu acul unei seringi folosite. Ghinionul femeii l-a inspirat de prietenul ei de familie Jeffrey Dancort să creeze o seringă numită "Safety Point" care nu poate fi refolosită, dar sistemul medical corupt pretinde că produsul inovator este costisitor şi refuză să îl introducă în farmacii şi spitale, deşi ar fi salvate astfel mii de vieţi.



12 YEARS A SLAVE (2013) - TRAILER

Solomon Northup e un negru liber care trăieşte în statul New York în perioada de dinaintea Războiului Civil din SUA, în urma căruia s-a abolit sclavia. Solomon trăieşte de pe urma a două meşteşuguri: e un tâmplar priceput şi un lăutar talentat. Doi angajaţi ai unui circ îl descoperă şi îi propun să se alăture lor pentru a da spectacole bine plătite de cântat la vioară. Bucuros de aprecierea ce i se arată şi de posibilitatea de a câştiga mai mult, Solomon pleacă într-o scurtă călătorie cu cei doi străini spre Washington DC, fără să-şi anunţe soţia, care e plecată la muncă. A doua zi de dimineaţă el se trezeşte drogat, legat şi închis într-o celulă a unui negustori de sclavi. Când Northup declară că e un om liber şi îi sunt încălcate drepturile, e bătut şi avertizat să nu mai vorbească vreodată de viaţa sa la New York. Alături de alţi sclavi de culoare, Solomon e transportat cu un vapor spre New Orleans, iar pe drum unii mor de la o epidemie. Un marinar îl ajută pe Solomon şi îi duce soţiei sale o scrisoare din care aceasta să afle ce s-a întâmplat, însă cum Northup nu ştie să spună care îi va fi destinaţia, familia nu poate ajunge la el să-l salveze. Timp de 12 ani, Solomon rămâne sclav şi are mai mulţi stăpâni, printre care deosebit de crudul Edwin Epps, care are o plantaţie de bumbac. Când ajunge să lucreze ca tâmplar alături de canadianul Samuel Bass, care e un aboliţionist, Solomon are în sfârşit încredere să-şi spună povestea. Bass îi trimite o scrisoare soţiei lui Solomon, care-l trimite la plantaţie pe Henry Northup, un avocat alb, a cărei familie l-a avut cândva sclav pe tatăl lui Solomon şi l-a eliberat. Avocatul va contacta autorităţile pentru a-l elibera pe Solomon.



CARRIE (2013) - TRAILER

Singuratica şi timida Carrie White este o elevă de liceu pe care colegii de clasă o agresează fizic şi verbal şi o umilesc în cele mai crude şi ingenioase moduri. Acasă ea este terorizată de o mamă severă, dominatoare şi bigotă. Atunci când este aleasă regina balului şi are falsa impresie că este în sfârşit acceptată în colectiv, fata, care a dezvoltat puternice abilităţi telepatice şi telekinetice de când a ajuns la pubertate, se transformă încă o dată în ţinta farselor colegilor şi este scăldată în sânge de porc, un gest care o împinge dincolo de limite şi îi declanşează un comportament psihotic şi violent, determinând-o să provoace un adevărat masacru și să distrugă întreg liceul.


VĂ UREZ UN WEEKEND MINUNAT! :)





sursa foto: google.ro
sursa sinopsis: cinemarx.ro

Recomand

Articol mai nou
« Articol mai vechi
Articol mai vechi
Articol mai nou »

Recent Articles