Statistică & Promovare


Bloguri, Bloggeri si Cititori

Amintiri din copilăria mea :)

vineri, ianuarie 11, 2013
Nu am avut o copilărie așa cum au avut-o părinții din punctul de vedere al jocurilor cu ceilalți copii...Eu mă jucam cu colegii sau cu prietenii fel și fel de jocuri inventate de chinezi/japonezi...Mda...și când văd un chinez/japonez îmi vine să-l bat dar nu știu de ce :))

Când eram mai mic, adică pe la vârsta de 11-12, mă uitam dimineața înainte să plec la școală că aveam program de după-amiază, la Tom & Jerry! Stăteam foarte aproape de școală, lucru ce îmi permitea să plec ceva mai târziu...Desenul începea la ora 11...iar la 12 trebuia să fiu la ore :)) dar nu întârziam.

Printre desene se mai numărau și Pokemon, un desen SF, pe care PROTV obișnuia să îl difuzeze dublat în limba română...Pikachu era cel mai funny dintre toți :))
Alt desen, dar și joc practicat era YuGiOh! Un desen bazat pe dueluri între fel și fel de oameni cu niște cărți care aveau niște puteri nemaipomenite...atunci :)) Acum mă întreb, ce era așa de super tare la o carte imprimată? :))
Așa că am cumpărat 2 pachete de cărți YuGiOh! și am început să joc cu colegi și prieteni, deși regulile nu ne erau clare...eu le făceam :D


Aveam și mapă YuGiOh!, fiind un mare fan al cornului cu ciocolată Chipicao, cumpăram în draci cornurile și pentru produs ( că era gustos ) și pentru acel sticker de pus în mapă. Nu am reușit să le colecționez pe toate dar na :)) ( poza nu am mai pus-o că mi-o sucește când îi dau upload )WTF!!!

Astea sunt puține lucruri din surprizele la Chipicao. Țin minte că aveam o grămadă de cartonașe cu Chipicao, dubluri și nu numai, dar aveam sute...
Mai erau și titirezuri din alea mici cu cauciuc de le lansai în alte titirezuri ale adversarului...Mai erau și titirezuri  mari cu fel și fel de forme, de le lansam cu un plastic cu dinți, trăgeam tare de el și sărea pe ciment/asfalt și se lupta cu cel al adversarului...Multe s-au spart în timpul bătăliei pe front :))

Bineînțeles, erau chips-uri de chips-uri la modă pe atunci, pline de surprize și promoții, încât în loc de un sticker găseam 1 sau 2, sau rareori 3.

Puține lucruri amintite din copilăria mea! Dacă le-ai trăit și tu dă un share și un like la pagină! :)






Recomand

Articol mai nou
« Articol mai vechi
Articol mai vechi
Articol mai nou »

1 comentarii:

Scrie un comentariu
Eduard
Autor
11 ianuarie 2013 la 15:28 delete

Foarte adevarate vorbele tale . Imi aduc aminte ca aveam masinute mici , machete daca nu ma insel , si ma jucam toata ziua ! :-) Au fost si acele jocuri pe televizor , alb-negru , cu o pusca ! Erau geniale . Nu se compara copilaria noastra si copilaria celor nascuti dupa 2000 .

Răspunde
avatar

Recent Articles