Statistică & Promovare


Bloguri, Bloggeri si Cititori

5 aplicații Android "must-have" pentru smartphone/tabletă

vineri, ianuarie 11, 2013
Astăzi vă prezint 5 aplicații Android must-have utile pentru smartphon-ul sau tableta voastră. Sunt free, deci nu necesită intervenția buzunarului :)

Aplicațiile respective sunt recomandările mele, nu preluate dintr-un top oficial :)





1.Android Weather - Descarcă aplicația
Este o aplicație care îți arată cu precizie starea vremii în orașul tău, venind și cu widget-uri pentru home screen de diferite dimensiuni. Poți viziona starea vremii după mai multe criterii în afară de temperatură și anume: umiditate, viteza vântului, prognoze pentru următoarele ore și altele. Poți primii notificări privind șansele de a fi precipitații de ploaie sau ninsoare. Intervalul de actualizare este între 15 min și 12 ore, dar e bine să îl lăsați cât mai lung pentru a nu consuma din baterie.
Aplicația are limba română la dispoziție pentru o ușoară înțelegere a cuvintelor de natură meteorologică.



2.Adobe Reader - Descarcă aplicația
Adobe Reader, așa după cum bine îl știți este un program cu care creezi, editezi, deschizi fișiere de format PDF. Este destul de util atunci când primești un e-mail important care atașat un fișier .pdf, astfel încât îl poți deschide pe smartphone-ul/tableta ta, fără să te  mai grăbesști să ajungi acasă să îl vezi.




3.Dolphin Browser/Mini - Descarcă versiunea: NORMALĂ/MINI
Dolphin Browser vine în 2 variante, una normală și una mini. Cea normală este destinată smartphone-urilor sau tabletelor mai rapide, iar cea mini pentru telefoanele low-cost.
Este un browser foarte stabil, rapid și cu securitate sporită. Există și browserele cu care ne-am obișnuit pe Play Store cum ar fi Opera, Chrome, Mozilla, însă Opera și Chrome nu au suport Flash Player. De Mozilla nu știu dacă are, însă e slab evaluat pe Play Store.
Dolphin vine la dispoziție și cu add-onuri destul de interesante cum ar fi browse faster, teme pentru browser în diferite culori, battery optimization și altele.


4.Clean Master - Descarcă aplicația
Clean Master este o aplicație foarte utilă pentru smartphone-ul sau tableta ta. O poți folosi în mai multe moduri cum ar fi: ștergerea memoriei cache, a fișierelor temporare sau orfane. Îl poți folosi ca un Task Manager, pentru a închide aplicațiile care nu le dorești active, astfel lungind durata de viață a bateriei și eliberarea memoriei RAM.




5. Wifi File Transfer - Descarcă aplicația ( FREE ) sau Cumpără aplicația ( 4,36 RON )
Dacă nu ai un cablu USB sau un bluetooth la smartphone sau tabletă această aplicație îți vine în ajutor total! Tot ce trebuie este să fi conectat la o rețea wireless ( WIFI ), dar recomand să fie o rețea securizată, cel mai bine rețeaua ta din casă pentru a nu avea acces cineva la dispozitivul tău. Prin această rețea WIFI, aplicația îți dă un IP pe care îl introduci în browser-ul PC-ului tău. Este un fel de FTP, însă varianta gratuită nu te lasă să uploadezi  pe dispozitiv un fișier mai mare de 4mb. Însă dacă dorești să descarci din dispozitiv pe PC limita de download e nelimitată. Este simplă și rapidă :)




Recomand

Articol mai nou
« Articol mai vechi
Articol mai vechi
Articol mai nou »

Recent Articles