Statistică & Promovare


Bloguri, Bloggeri si Cititori

Recomand filme! E timpul pentru un weekend de groază :)

vineri, ianuarie 25, 2013
E weekend...de groază :) Pregătiți berea, sucul și popcornul pentru un weekend cu filme de groază pe care am să vi le recomand astăzi :)
Sunt 3 filme de groază pe cinste care cu siguranță îți vor rămâne întipărite în minte pentru suspansul creat și pentru sperieturile ce vor urma.









1.The Fourth Kind - Trailer
Notă IMDB 5.9, notă personală 7.5 .
Thriller inspirat din fapte reale, The 4th Kind încearcă să intre în hăţişurile unui mister din Alaska. Un orăşel din întinderile acoperite de zăpadă cunoaşte o imensă rată de dispariţii pe parcursul a mai multor decenii. Fiind bazat pe intamplari reale, thriller-ul "The 4th Kind" o are in centrul actiunii pe tanara Abbey, care este insarcinata sa investigheze o serie de disparitii bizare petrecute intr-un mic oras din statul nord-american Alaska pe parcursul ultimilor 40 de ani. Adeptii teoriei conspiratiei acrediteaza ideea ca autoritatile guvernamentale din Statele Unite ale Americii ar fi implicate in rapirile ilegale de persoane de pe teritoriul Alaskai, motiv pentru care este in interesul lor sa musamalizeze cazul ciudatelor si misterioaselor disparitii umane intinse pe parcursul a patru decenii.


2.Drag me to hell - Trailer
Notă IMDB 6.8, notă personală 8.5 .
Christine Brown, un ofiţer de credite din Los Angeles, are o viaţă minunată alături de fermecătorul ei iubit, profesorul Clay Dalton. Asta până într-o zi, când la bancă vine dna. Ganush cerând o prelungire de credit, pe care Christine decide să nu i-o dea, şi asta doar ca să-şi impresioneze şeful. Drept razbunare, Ganush o blesteamă pe Christine, transformându-i viaţa într-un adevărat iad. Urmărită de un spirit malefic, tânăra trebuie să decidă până unde va merge pentru a scăpa de blestem.





3. The Messengers - Trailer
Notă IMDB 5.3, notă personală 7 .
Copiii sunt mult mai sensibili la fenomenele paranormale. Ei văd ceea ce adulţii nu sunt în stare să vadă. Ei cred ceea ce adulţii neagă. Şi încearcă să ne avertizeze. Soţii Solomon vor să-şi reclădească viaţa după ce fiica lor a făcut un accident de maşină şi fiul a rămas mut de pe urma traumei. Când se stabilesc într-o liniştită fermă de floarea-soarelui, lucruri ciudate încep să i se întâmple fiului lor. Oare foştii locuitori ai casei au plecat? Sau încă se mai află în casă?








VĂ UREZ UN WEEKEND MINUNAT! :)

Recomand

Articol mai nou
« Articol mai vechi
Articol mai vechi
Articol mai nou »

Recent Articles