Statistică & Promovare


Bloguri, Bloggeri si Cititori

[Filme de weekend] 3 filme tari cu Jason Statham

vineri, ianuarie 04, 2013
2 weekend-uri au fost ratate cu articole în care să recomand articole, și sper că înțelegeți faptul că ba a fost Crăciunul, ba Anul Nou :)

Astăzi vă recomand 3 filme care sunt chiar tari de vizionat în weekend.
3 filme cu actorul Jason Statham. Cred că toți îl știți din seria Transporter sau Crank :)



Să începem :)





SAFE - Luke Wright e un fost agent special din trupele de elită care acceptă o misiune în care are de îndeplinit două îndatoriri. El trebuie să salvete o fetiţă chineză de 12 ani, care a fost răpită de o Triadă, una dintre marile organizaţii criminale din China. A doua parte a misiunii lui Luke e să folosească un cifru de seif pentru a fraieri Mafia din Rusia, pe oficialii corupţi din forţele de ordine de la New York, dar şi pe cei din Triadă.

Trailer - AICI





KILLER ELITEInspirat din evenimente adevărate, ”Killer Elite” este un film de acțiune, aventură și spionaj ce îl are ca personaj principal pe Danny (Jason Statham), unul dintre cei mai bine pregătiți agenți ai forțelor speciale. Ieșit din exilul autoimpus pentru a executa o misiune aproape imposibilă de răzbunare și de  autosalvare în același timp, Danny readună laolaltă vechea sa echipă  pentru a ajuta la salvarea fostului său mentor (Robert de Niro) și pentru a intra în cea mai de temut unitate militară, Serviciile Speciale Aerine Britanice (SAS).  Ei trebuie să  înfrunte un grup secret format din foștii agenți ai SAS, soldați cunoscuți sub numele de ”Bărbații Pană”, care alături de liderul lor , Spike (Clive Owen), asigură securitatea tuturor membrilor SAS omorând tot ce le stă în cale.  Danny și echipa sa trebuie să doboare o întreagă celulă de asasini înainte ca rezultatul acțiunilor acestora să declanșeze un colaps politic.

Trailer - AICI



THE MECHANICRemake al filmului cu acelasi titlu din anul 1972, "The Mechanic" ii are in centrul actiunii pe asasinul profesionist Arthur Bishop si pe discipolul acestuia Steve McKenna. Arthur Bishop a lucrat intotdeauna pe cont propriu, cu o meticulozitate, ingeniozitate si eficacitate care l-au facut celebru in bransa criminalilor platiti, studiindu-si cu mare atentie victimele inainte de a perfecta planul de atac si nelasand in urma niciun fel de indicii cu privire la identitatea sa. Operand intr-o lume in care nu se aplica regulile conventionale ale moralitatii si in care orice greseala il poate costa viata, veteranul accepta cu reticenta sa il ia sub aripa lui ocrotitoare pe tanarul Steve McKenna si sa il antreneze in arta de a ucide pentru bani. Ambitiosul ucenic da dovada de o abilitate si de o cruzime care il vexeaza chiar si pe mentorul sau, motiv pentru care intre cei doi asasini intervine un conflict. Oare Arthur Bishop doreste sa il initieze pe Steve McKenna in secretele meseriei pentru a exista cineva care sa ii continue cu succes cariera sau pentru a se recompensa fata de o fosta victima a lui? 
Trailer - AICI



Vizionare plăcută și un weekend frumos :)


Recomand

Articol mai nou
« Articol mai vechi
Articol mai vechi
Articol mai nou »

Recent Articles