Statistică & Promovare


Bloguri, Bloggeri si Cititori

E weekend! Recomand filme!!!

vineri, ianuarie 18, 2013
A început școala și în sfârșit a venit weekendul și cred că doriți să vizionați un film sau 2 sau 3 care să te binedispună și să îți lumineze ziua de sâmbătă, duminică sau de ce nu, vineri seară?

O să recomand 3 filme frumoase, primul vi-l recomand cu cea mai mare căldură fiind desemnat cel mai bun film de comedie al anului 2012. Deci merită!




1.The Silver Linings Playbook ( 2012 ) - Trailer 
[ Notă IMDB: 8.2/10, Notă personală: 9.5/10 ]
Pat este un fost profesor de liceu, care a petrecut 4 ani într-o clinică destinată tratării bolilor nervoase după ce a fost înşelat şi părăsit de soţia lui Nikki. Mutându-se sub acelaşi acoperiş cu părinţii lui după ce este externat, Pat are impresia falsă că nu a lipsit de acasă mai mult de câteva luni şi este obsedat de ideea de a o recuceri pe Nikki. Vechii prieteni ai profesorului şi-au întemeiat între timp familii, tatăl lui este mereu într-o dispoziţie proastă fiindcă este fan al echipei de fotbal american Philadelphia Eagles care pierde un meci după altul, iar psihiatrul cu care face şedinţe de terapie îl şochează pe Pat recomandându-i adulterul ca metodă de vindecare. Situaţia se schimbă atunci când Pat o cunoaşte pe vecina Tiffany, o tânără văduvă care a fost concediată din cauza faptului că s-a culcat cu toţi colegii de serviciu după ce moartea soţului i-a cauzat o depresie severă. Afecţiunile mintale cu care se confruntă amândoi îi apropie pe Tiffany şi Pat, care devin prieteni şi încep să aibă sentimente profunde unul faţă de altul. Tiffany se oferă să fie liantul dintre Pat şi Nikki, cu condiţia ca bărbatul să renunţe să vizioneze partidele de fotbal american, să se înscrie împreună cu ea la o competiţie anuală de dans pentru pacienţi depresivi şi să nu spună nimănui despre înţelegerea lor.


2.Flight ( 2012 ) - Trailer 
[ Notă IMDB: 7.4/10, Notă personală: 8.5/10 ]
Atunci când aparatul de zbor pe care îl pilotează se confruntă cu probleme tehnice majore şi este pe punctul de a se prăbuşi, Whip Whitaker dă dovadă de prezenţă de spirit şi aduce avionul la sol în siguranţă, fiind catalogat de mass-media drept un erou fiindcă a salvat 98 de pasageri din cei 106 pe care îi avea la bord. Pilotul alcoolic are însă mustrări de conştiinţă şi este convins că nu merită statutul de celebritate deoarece dependenţa lui este responsabilă pentru incidentul în urma căruia riscau să se prăbuşească. Ancheta solicitată de compania aviatică pentru a stabili cauzele producerii accidentului ar putea scoate la iveală demonii interiori ai pilotului şi l-ar putea transforma pe acesta dintr-un erou într-o persona non grata, Whip având nevoie de avocat pentru a evita să fie condamnat la închisoare. În tentativa lui de a renunţa la viciile care îi afectează cariera şi viaţa privată, Whip este sprijinit moral de Nicole Devlin, o dependentă de stupefiante şi un suflet pierdut la fel ca şi el, dar şi de un bun prieten, care are o influenţă pozitivă asupra lui şi îl încurajează să devină abstinent.


3.Journey 2: The Mysterious Island ( 2012 ) - Trailer 
[ Notă IMDB: 5.7/10, Notă personală: 7/10 ]
Continuare a filmului de succes lansat în 2008, Journey 2 îl găsește pe tânărul aventurier Sean într-o nouă călătorie. După ce primește un mesaj codat de pe o insulă misterioasă cu vulcani periculoși și forme ciudate de viață, băiatul este determinat să se avânte într-o nouă misiune periculoasă. Nereușind să-l oprească, tatăl său vitreg i se alătură, iar împreună cu un pilot de elicopter și frumoasa lui fiică, pornesc în căutarea insulei. Odată ajunși pe tărâmul misterios, cei patru trebuie să îl salveze pe singurul localnic al ținutului, înainte ca un seism puternic să scufunde întreaga insulă, cu toate comorile ei.




Recomand

Articol mai nou
« Articol mai vechi
Articol mai vechi
Articol mai nou »

Recent Articles