Statistică & Promovare


Bloguri, Bloggeri si Cititori

Tot ce mâncăm e nesănătos! Atunci...ce mai mâncăm?

luni, ianuarie 21, 2013
Astăzi o să vorbim despre un lucru care ne tot bâzâie pe la TV și anume că românul nu mănâncă sănătos. Mama îmi spunea că a văzut o reclamă cu Evenimentul Zilei, unde se spunea despre ficățeii importați din Brazilia, ca fiind niște produse nu chiar proaspete și de calitate foarte jenantă. Am intrat și m-am documentat despre chestia asta și vă invit și pe voi să vă documentați AICI , evident cine dorește...

O să vedeți clar despre pericolul ficățeilor importați din țări precum Brazilia, Argentina și Spania. Evident, țările civilizate continuă să refuze astfel de produse în țara lor, așa că cine mai rămâne fraier? România!
La noi vin toate porcăriile care se vând al naiba de ieftin dar îți pun sănătatea în pericol. Astfel de produse sunt cele mai bine vândute datorită veniturilor mici pe care românul le are, așa că, dacă vrea să trăiască până luna viitoare, cumpără produse mai ieftine, dar evident de proastă calitate care dezvoltă boli cumplite, precum cancerul și boli cronice. Nici pipotele nu se lasă mai prejos, și ele fiind vândute la niște prețuri mici. În fine, mai sus v-am lăsat link către articolul original prezentat de Evenimentul Zilei.


2 ani termen de valabilitate pentru un pachet de ficăței!
DA! E un termen incredibil de mare, și cred că oricărui om i se pare ceva dubios încât se întreabă. Cum naiba să țină atât? Lucruri plauzibile și logice au fost menționate în articol precum drumul bătut din Brazilia până în România, produse care trebuie menținute la o anumită temperatură încât să fie congelate. Nimeni nu știe ce se întâmplă în drum spre România cu aceste produse dar totuși se găsesc pe masa fiecărui român. Până ce românul achiziționează acest produs trec prin niște etape idioate, cum ar fi lipsa curentului, lucru care duce la decongelarea produsului, iar atunci când curentul vine se recongelează lucru care scade din termenul de valabilitate.
Defapt, un produs are un termen de valabilitate, care se menține DOAR dacă produsul este păstrat în condițiile optime recomandate de producător. În cazul nostru, după ce că 2 ani termen de valabilitate e ceva astronomic, pe lângă congelare - recongelare, termenul de valabilitate scade, iar bacteriile se dezvoltă creând toxiinfecții alimentare destul de nasoale corpului uman.

Ideea e, că fără aceste produse ce am mai mânca? Cunoscutul profesor și doctor Mencinicopschi, spune să mâncăm sănătos. Păi...și cum facem asta? Mâncarea extra bio, tofu și care mai e sunt extraordinar de scumpe și în marea majoritate a românilor e ceva gen: wishlist. SCUMP!

Vina nu știu a cui e, însă cineva e de vină pentru că acceptă aceste porcării să intre în țară, în magazin și după pe masă, urmând să fie consumate de noi românii. Aceste produse ar trebui să fie stopate în a fi importate, și să aplicăm exemplele numeroase pe care celelalte țări le-au făcut, refuzând aceste produse în a fi transportate în țara lor. Acel cineva, care este responsabil cu importurile/exporturile, nu știu cine că nu m-am documentat, ar trebui să se gândească la sănătatea noastră.

Totul se petrece în lanț! Noi mâncăm mâncare de calitate tâmpită, importată de la brazilieni, argentiniei, spanioli și ce o mai fi, iar noi ne îmbolnăvim aiurea, ne trebuie medicamente, bani pauză și uite așa îți strici tot cursul vieții, tratându-te de boli penibile care puteai fi evitate importând CALITATE nu CANTITATE!

Nu știu dacă m-am făcut înțeles prin acest articol, dar dacă aia, aia, aia și aia e otrăvitor....ce să mănânc?
Să mânânci ciorbe că face bine? Daaa, de unde? Legumele sunt așa de....healthy?

Pe lângă aceste produse am mai descoperit că și ciocolata e plină de E-uri care creează dereglări hormonale și boli de boli. Sunt diferite mărci românești care au maximum de E-uri acceptate, însă doar 2 mărci au 0 E-uri! Anidor și Lindt, dar niște sortimente stricte. Tot pe aceeași pagină cu ficățeii o să găsiți niște link-uri înroșite foarte interesante despre alte produse....



Recomand

Articol mai nou
« Articol mai vechi
Articol mai vechi
Articol mai nou »

Recent Articles