Statistică & Promovare


Bloguri, Bloggeri si Cititori

3 filme bune apreciate de critici

sâmbătă, ianuarie 04, 2014

Nu prea am avut timp de filme în perioada sărbătorilor. Chiar și așa, am apucat să văd 3 filme bune apreciate de critici. Sunt filme de acțiune cu actori preferați mie și pe care vi le recomand. Nu sunt bun la făcut sinopsis-uri, deși am reușit să fac unul pentru Captain Phillips. Dar ca de obicei, voi prelua sinopsis-urile de pe Cinemagia.ro. Filmele sunt vizionate de mine înainte de a fi recomandate, deci nu scriu acest articol în ideea de a avea ce posta. :)



RUSH (2013) - TRAILER

Acţiunea filmului Rush: Rivalitate şi Adrenalină are loc în epoca de aur a curselor Formula 1 şi relatează povestea adevărată a doi dintre cei mai cunoscuţi piloţi din această competiţie, rivali: James Hunt versus Niki Lauda, dar şi lupta dintre echipele lor, McLaren şi Ferrari.

Filmul urmăreşte vieţile celor doi, iubirile lor, dar şi extraordinarul sezon de Formula 1 din 1976, în timpul căruia ambii şoferi au fost dispuşi să rişte totul pentru a fi campioni în sportul care nu permite erori: dacă faci chiar şi cea mai mică greşeală, îţi pierzi viaţa. 



AMERICAN HUSTLE (2013) - TRAILER

Un film de ficţiune care se petrece în lumea fascinantă a unuia dintre cele grozave scandaluri ale anilor 1970, American Hustle/Ţeapă în stil american spune povestea unui escroc genial, Irving Rosenfeld (Christian Bale), care alături de seducătoarea şi parşiva sa parteneră, Sydney Prosser (Amy Adams), este obligat de împrejurări să lucreze cu un agent FBI, plin de idei trăsnite, Richie DiMaso (Bradley Cooper). DiMaso îi impinge pe cei doi în sferele puterii şi ale Mafiei din New Jersey, care sunt pe cât de fascinante pe atât de periculoase. 

Jeremy Renner îl interpretează pe Carmine Polito, un politician vehement şi oportunist din New Jersey, care se trezeşte prins ca într-un cleşte între escroci şi agenţii federali. Imprevizibila soţie a lui Irving, Rosalyn (Jennifer Lawrence), ar putea fi cea care adaugă picătura care va duce la prăbuşirea întregului edificiu. Ca şi celelalte două filme (Silver Linings și The Fighter) ale lui David O. Russell, American Hustle/ Ţeapă în stil american defineşte un gen de film în care este vorba despre iubire, remodelare şi supravieţuire.



THE HUNGER GAMES: CATCHING FIRE (2013) - TRAILER

Katniss şi Peeta au câştigat împreună sângeroasele Jocuri ale Foamei, sfidând pentru prima dată în istorie regulile impuse de Capitoliu. Reveniţi în Districtul 12, speră să trăiască în pace. După toate obstacolele peste care au trecut, au câştigat o viaţă sigură şi decentă pentru familile lor. Dar în timp ce Katniss şi Peeta sunt forţaţi să facă Turul Învingătorilor, apar zvonuri cu privire la o revoltă printre locuitorii districtelor. În ochii conducătorilor, ei sunt sursa acestei rebeliuni. Dacă nu vor reuşi să convingă naţiunea Panemului că sunt în continuare îndrăgostiţi nebuneşte, consecinţele ar putea fi dezastruoase...



sursa foto: google.ro
sursa sinopsis: cinemagia.ro

Recomand

Articol mai nou
« Articol mai vechi
Articol mai vechi
Articol mai nou »

4 comentarii

Scrie un comentariu
Mikyangel
Autor
4 ianuarie 2014 la 19:58 delete

Eu sunt fana The Hunger Games:)

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
4 ianuarie 2014 la 20:02 delete

Și eu dar a 2-a parte m-a dezamăgit rău de tot cu finalul. Să te lase în suspans timp de 1 an e aiurea. Partea cealaltă apare tot în toamnă și e transformată în două părți. În 2014 apare Mockingjay - Part 1.

Răspunde
avatar
12 ianuarie 2014 la 17:05 delete

Daca nu vrei sa fii tinut in suspans un an de zile pana apare al treilea film Hunger Games, citeste cartea (cartile). Eu am ramas dezamagita de primul film (pe al doilea nu l-am vazut si nici nu am de gand) fiindca nu se compara cu povestea din carte...

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
12 ianuarie 2014 la 17:16 delete

Dacă-ți spun că mă neglijez enorm atunci când spun că mă duc la bibliotecă să-mi fac fișă și să împrumut cărți, nu mă crezi. Sunt un mare leneș. Singura carte care mă atrage și care o vreau, dar nu am găsit încă un site care să o comercializeze, e "12 years a slave". Am văzut filmul zilele trecute și mi-a plăcut. La sfârșit am aflat că personajul principal al fimului a lansat și o carte cu acest nume. Îți recomand filmul. :)

Răspunde
avatar

Recent Articles