Statistică & Promovare


Bloguri, Bloggeri si Cititori

3 aplicații Windows Phone pentru camera foto

sâmbătă, ianuarie 11, 2014

În acest prim articol din noua rubrică "Windows Phone" destinată utilizatorilor de smartphone-uri/tablete cu Windows, vă voi prezenta 3 aplicații Windows Phone pentru camera foto. Sunt gratuite și foarte foarte faine.
Le-am testat și chiar îmi plac. În prezent le folosesc atunci când vreau să surprind o imagine într-un mod mai special.

1. Sophielens HD - pagină aplicație

Compatiblitate: Windows Phone 8

Această aplicație am găsit-o întâmplător, la fel ca celelalte de altfel. E gratuită și simplu de utilizat. O poți seta ca aplicație implicită pentru camera foto, astfel încât dacă apeși butonul fizic de cameră, se va deschide aplicația asta în loc de cea clasică.
Ce-mi place e faptul că poți surprinde fotografii cu diferite filtre foto în timp real, nu după ce faci poza. Astfel, poți vedea în timp real care filtru se potrivește cel mai bine pentru captura respectivă. Ai la dispoziție două pachete de filtre gratuite: Standard și Lomo. Restul pachetelor costă fiecare câte 4 lei. Iată și câteva poze.






2. Sketch Free - pagină aplicație

Compatibilitate: Windows Phone 7.5, Windows Phone 8.

Aplicația Sketch Free îți transformă pozele într-o adevărată operă de artă. Fotografiezi și editezi poza pe placul tău. Efectul de bază în această aplicație este cel de desen creionat. Arată mult mai elegant și e foarte simplu de folosit. E 100% gratuită. Faci poza, o editezi și o distribui pe rețelele de socializare să vadă și prietenii tăi ce operă de artă ai realizat. :P









3. Camera360 - pagină aplicație

Compatibilitate: Windows Phone 8

Camera360 este o aplicație 100% gratuită și similară cu SophielensHD, dar ceva mai superioară. Are în comun funcția de vizualizare filtru în timp real. Această aplicație are mai multe efecte, toate gratuite. Poți edita și pozele deja efectuate, putând aplica efecte de o calitate ireproșabilă. Ai la dispoziție și câteva rame cu efecte de film, vintage și altele.

În opinia mea, aplicația Camera360 e cea mai bună aplicație gratuită disponibilă pe Windows Store.






Recomand

Articol mai nou
« Articol mai vechi
Articol mai vechi
Articol mai nou »

2 comentarii

Scrie un comentariu
Anonim
Autor
12 ianuarie 2014 la 13:44 delete

Interesante aplicatii o sa le incerc. Mersi .

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
12 ianuarie 2014 la 13:45 delete

Cu plăcere, Anghel! :)

Răspunde
avatar

Recent Articles