Statistică & Promovare


Bloguri, Bloggeri si Cititori

N-am nevoie de aplauze

luni, octombrie 28, 2013
Aseară am scris un articol în care vă vorbeam despre două emisiuni TV de divertisment pline de umor pe care eu le urmăresc de ceva timp, în ciuda faptului că nu prea am tangențe cu TV-ul. 
După ceva timp, un individ cu care am mai avut discuții pe grupurile blogosferice de pe Facebook, îmi lasă un comentariu cel puțin tâmpit la adresa mea. Acest minitehnicus mi-a spus că e făcătură și că promovez spălarea pe creier și că mă felicită. Omul ăsta ori era sub influența alcoolului, ori era sub influența prafului... de pe mobilă, să nu zic drogat. 

În fine. I-am dat replica și nu am mai stat să văd ce bălmăjește. Era destul de târziu. Azi-dimineață am intrat pe Facebook să văd ce notificări am. Evident, printre notificări era un comentariu nou de la acest "dude". 

esti amuzant! sper sa nu plangi. te rog razi, da-i pe tv e ceva frumos acolo. scuze, nu stiam ca nu-ti place critica, data viitoare am sa te aplaud, dar vreau sa te anunt ca in lumea exista ignornati, plangaciosi si oameni cu gandire critica. sa te feresti de aia cu gandire critica, aia nu-ti vor binele, si nici nu se uita la TV. aia sunt dusmanii. ssst, sa nu mai zici la nimeni.

Ăsta a fost comentariul lui. Păi n-am nevoie de aplauze, băi băiatule. N-am nevoie de critici realizate de oameni ca tine. Cine te-a desemnat pe tine critic? Nimeni. Te-ai autodesemnat. Pentru mine nu poți să fii critic, ci un om rătăcit în propria minte. Un om ce mai intră și el din când în când pe Facebook, în ideea de a critica articolele altor bloggeri, fără măcar a citi respectivul articol. Accept critici, dar constructive. Nu să mă acuzi că promovez spălarea pe creier. Nu-mi irosesc eu șamponul să spăl creierul altuia. Probabil tu ai nevoie de o spălare pe creier. Să scapi de mătreață. Pe lângă asta, până și Mihai a fost criticat în legătură cu un articol ce conținea ceva amuzant, la caterincă. Deci, individul ăsta e plictisit de viață. Dude, you need friends!

Ca să clarific lucrurile, eu scriu pe blog de plăcere. Scriu ce vreau eu, nu ce vrea societatea să scriu. Dacă se nimerește să vă placă, bine. Dacă nu vă place, iarăși bine. Așa cum aveți dreptul să intrați pe pagina mea, totodată aveți dreptul să ieșiți în caz că nu vă place. Capisci?


sursa foto: google.ro

Recomand

Articol mai nou
« Articol mai vechi
Articol mai vechi
Articol mai nou »

2 comentarii

Scrie un comentariu
Anonim
Autor
28 octombrie 2013 la 20:20 delete

Salut, sa-ti spun ceva, cat timp nu faci nimic deplasat n-ai de ce sa fii criticat, si pana la urma e blogul tau, poti scrie orice in el, problema e ca se mai trezeste cate un "idiot" sa comenteze, asta e oricum si eu critic dar nu atac dur, si sa stii ca este bun blogul tau, tine-o tot asa;)

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
28 octombrie 2013 la 20:34 delete

Păi nu am făcut nimic deplasat și nu am să fac lucruri deplasate pe blogul meu. Păstrez o decență în ceea ce scriu. Accept critici care mă ajută, nu critici care nu fac altceva decât să te atace și să te enerveze, adică niște critici ce nu-și au rostul. :)

Răspunde
avatar

Recent Articles