Statistică & Promovare


Bloguri, Bloggeri si Cititori

Recomand 3 filme și un serial

vineri, octombrie 25, 2013
Muuuult, foarte mult timp a trecut de când nu am mai scris articole în care vă recomandam câteva filme de weekend. Sincer, nici nu prea am avut timp să vizionez filme. Chiar și așa, mi-am făcut eu timp pentru câteva filme pe care am să vi le recomand în acest articol, dar și un serial foarte interesant.

Filme de weekend: Prisoners (2013), Pacific Rim (2013), Wrath of the Titans (2012).



PRISONERS (2013) - Trailer

Cât de departe ai merge pentru a-ţi proteja familia? Keller Dover (Hugh Jackman) trăieşte cele mai cumplite momente prin care poate trece un părinte. Fiica lui în vârstă de doar 6 ani şi prietena acesteia au fost răpite, iar singura pistă despre identitatea vinovaţilor nu pare să ducă nicăieri. Detectivul Loki (Jake Gyllenhaal) arestează un suspect, însă, din lipsă de probe, acesta este eliberat.

Pe măsură ce timpul trece, şansele de supravieţuire ale micuţelor scad, iar poliţia nu are o pistă clară. Aşadar, Dover decide să acţioneze de unul singur. Până unde este dispus să ajungă un tată disperat să-şi salveze copilul, rămâne să descoperiţi urmărind filmul.


PACIFIC RIM (2013) - Trailer

Când legiuni de creaturi monstruoase extraterestre, numite Kaiju, încep să răsară din adâncul oceanelor, izbucneşte un război care curmă milioane de vieţi şi epuizează resursele umanităţii. Pentru a face faţă uriaşilor Kaiju, s-au realizat un tip special de arme: roboţi giganţi, numiţi Jaeger, care sunt controlaţi simultan de doi piloţi ale căror minţi sunt sincronizate printr-un pasaj neural numit Drift. Dar, pe măsură ce inamicii capătă putere cu fiecare atac, chiar şi roboţii Jaeger sunt lipsiţi de apărare în faţa nemiloşilor Kaiju.

În pragul înfrângerii, forţele apărătoare ale umanităţii n-au de ales şi cer ajutorul a doi oameni greu de văzut ca eroi - un fost pilot căzut în dizgraţie (Charlie Hunnam) şi ucenica sa (Rinko Kikuchi) - care, în echipă, conduc un robot Jaeger ce părea depăşit. Împreună sunt ultima şansă a omenirii în faţa apocalipsei.



WRATH OF THE TITANS (2012) - Trailer

A trecut aproape un deceniu de la înfrângerea eroică a monstruosului Kraken, iar Perseu încearcă să ducă o viaţă liniştită de pescar şi să fie un tată ideal pentru fiul său Helius. Între timp o luptă pentru supremaţie se dezlănţuie între zei şi titani, după ce ultimii, conduşi de liderul lor, Kronos, se eliberează din adâncurile infernului. Când Hades şi Ares încearcă să-l detroneze pe Zeus cu ajutorul lui Kronos, Perseu nu-şi mai poate ignora adevărata chemare, aceea de a face din nou ordine în Olimp...



Acţiunea are loc în statul american Maine, în micul Chester's Mill, un orăşel care se trezeşte izolat de tot ce-l înconjoară din cauza apariţiei unei misterioase cupole transparente, imposibil de penetrat. Dacă apariţia misterioasă a domului nu era de ajuns, în orăşel se mai afla un asasin, prizonier în Chester's Mill după ce îl ucide pe doctorul din mica localitate, un politician cu interese ascunse hotărât să folosească noua situaţie pentru a controla orăşelul, pe fiul psihopat al acestuia, o jurnalistă gata de orice pentru a explica apariţia cupolei, o avocată din Los Angeles prinsă şi ea în Chester's Hill cu partenera ei şi fiica acesteia, şi multe alte persoane cu interese divergente.

VĂ DORESC UN WEEKEND FRUMOS! :)


sursa sinopsis filme: cinemagia.ro

Recomand

Articol mai nou
« Articol mai vechi
Articol mai vechi
Articol mai nou »

2 comentarii

Scrie un comentariu
spanac
Autor
26 octombrie 2013 la 22:31 delete

bune filme.
suna misto under the dome asta...

merci fain!

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
27 octombrie 2013 la 11:39 delete

Să crești mare, coane! :P

Răspunde
avatar

Recent Articles