Statistică & Promovare


Bloguri, Bloggeri si Cititori

Yes! Instagram a băgat sistem "embed" pe fotografii și videoclipuri!

joi, iulie 11, 2013
Sunt fan Instagram! Îmi plac filtrele puse la dispoziție de către această aplicație, achiziționată de...Facebook la scurt timp de la lansare...Nu mi-a plăcut faptul că nu le poți utiliza și pe calculator, în sensul să dai share pe undeva sau ceva. Neah! Puteai da share pe rețelele de socializare DOAR de pe telefon, dar dacă ai o pagină web, blog, forum sau orice altceva, nu funcționează, așa că vine în ajutor tutorialul realizat de mine acum câteva săptămâni ( VEZI TUTORIAL ).

Însă, tutorialul e mai complex, așa că celor de la Instagram le-a venit un moment de sclipire să lanseze butonul de "embed". Prin acest buton, poți da share de pe calculator sau de pe telefon, direct pe pagina web pe care o administrezi: forum, blog, site. E nevoie ca acea căsuță unde dorești să publici ceva să recunoască coduri HTML pentru că sistemul de "embed" folosește "iframe", deci fără recunoașterea limbajului web HTML, poza nu va putea fi vizibilă.

După ce deschideți poza pe care doriți să o distribuiți pe alt site care suportă iFrame, aveți în dreapta un buton sub cele 2 deja existente:  like și comment. Dați click pe cel de-al 3-lea buton și va trebui să vă apară cam așa:







Copiați acel cod și GATA! Acum ai share-uit poza dorită! E bine de știut că, de ceva timp, Instagram a pus la dispoziție și funcția de înregistrare pentru câteva secunde, deci și videoclipurile le poți distribui prin aceeași metodă.





Recomand

Articol mai nou
« Articol mai vechi
Articol mai vechi
Articol mai nou »

Recent Articles