Statistică & Promovare


Bloguri, Bloggeri si Cititori

Recomand YIFY-Torrents. Site de filme HD, Full HD și 3D gratuite.

sâmbătă, august 10, 2013
Îmi plac filmele. Aproape în fiecare seară pun un film pe laptop sau mai nou pe TV-ul recent achiziționat (al vechi și-a dat duhul), un film de acțiune și îl privesc alături de familie. Azi vă recomand un site super tare unde poți descărca filme hd, full hd și 3d la o calitate de apreciat!

De câteva luni am descoperit o echipă de encoderi care lansează filme cu o calitate ireproșabilă (HD, Full HD și 3D) și o dimensiune foarte mică. De exemplu un film HD are 700 de mb, unul Full HD are dublu adică 1,4GB și unul 3D puțin peste dimensiunea unui Full HD. Acum, depinde și de durata filmului, însemnând că nu tot timpul un film are 700 de mb. Poate avea și 1gb un film HD.

Obișnuiam să le vizionez pe laptop, cu o diagonală de 15.6", având o rezoluție maximă de 1366x768 (HD), deci un film full HD nu era chiar full HD în ochii mei datorită rezoluției display-ului de la laptop.

TV-ul vechi și-a dat duhul și recent mi-am achiziționat un LED Sharp Aquos Full HD cu o diagonală de 81 cm. Am luat un film full HD și se vede supeeerb. Un film de 2gb Full HD decodat de o echipă super tare numită YIFY-Torrents.

Mulți preferă să vizioneze filme online, dar streaming-ul lasă de dorit. Cât ar fi de bună calitatea filmului, atunci când îl urci pe internet, calitatea se deteriorează când este redat printr-un player. Poate nici internetul nu ține cu tine și te apuci să vizionezi o parte și o parte pauză că îți pică internetul, așa că mai bine aștepți puțin și îl descarci și îl vizionezi pe tot fără întreruperi și cu o calitate mult mai bună.

Eu așa fac și e mult mai bine și mai plăcut să vizionezi filmele. Ce are în plus site-ul ăsta? Filme super vechi la o calitate uimitoare. De exemplu, ieri a fost încărcat DRIVER, filmul cu Robert De Niro din 1978 în versiuni HD și Full HD. Din preview-uri arată uimitor de bine. Am văzut și imagini dintr-un film din 1951. La fel. Tipii chiar se pricep.

Poți face request-uri la ei pe site, creând un cont gratuit. Ai la dispoziție și un chat unde discuți cu alți membri de pe site. Limba vorbită e engleza. Sunt foarte de treabă și mă simt foarte bine când intru acolo să mai vorbesc câte ceva în materie de filme sau mâncare. :))

Ieri de exemplu, ne-a invitat un american să ascultăm muzică pe radio-ul lui. Ne-a făcut dedicații pe melodii raggae inclusiv mie. :)) Yeiii. Mi-a ajuns numele prin Miami, Florida, USA. :))

Deci, dacă vreți filme cu o calitate video extraordinară, dar aveți net de proastă calitate atât ca viteză cât și ca stabilitate vă recomand YIFY-Torrents. Merită! ;)

LINK - WWW.YIFY-TORRENTS.COM

Mâine voi reveni cu un tutorial în care vă arăt cum să faceți să vedeți un film pe un TV LED sau LCD dotat cu slot USB, încât să citească diacriticele și fontul să fie personalizabil. Eu am avut de furcă pentru că player-ul de la tv-ul cel nou nu citește diacriticele și scrisul e cam mic pentru o diagonală așa mare. Așa că am găsit un soft și poți modifica font-ul: nume font, culoare, dimensiune, contur etc.

Recomand

Articol mai nou
« Articol mai vechi
Articol mai vechi
Articol mai nou »

6 comentarii

Scrie un comentariu
11 august 2013 la 14:39 delete

[…] pe tv, subtitrare filme pe tv, tutorial. Scrie un comentariu Așa cum v-am zis în articolul de ieri, am pentru voi un tutorial în care veți putea reda liniștiți filme de pe un stick USB direct […]

Răspunde
avatar
25 august 2013 la 19:27 delete

[…] seara, am reușit să văd filmul “Now you see me”. Varianta full HD descărcată de pe YIFY era lipsită de o subtitrare sincronizată, dar ieri am găsit subtitrarea perfectă. Filmul e […]

Răspunde
avatar
Anonim
Autor
8 ianuarie 2014 la 17:35 delete

Promovezi pirateria pe blogul tau? Si vezi ca daca un film Full HD are doar 1,4 GB atunci calitatea aceea e foarte slaba. Un film Full HD are cel putin 6 GB. Descarca unul Full HD cu adevarat si atunci o sa vezi cat de frumos e Full HD. Ce ai descarcat tu cred ca are un bitrate foarte scazut (putin kbps) si deci o calitate cel putin indoielnica. Descarca cum ti-am zis eu si ai sa vezi diferenta.

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
8 ianuarie 2014 la 17:48 delete

Cine nu promovează pirateria? :)) Un film FullHD cu adevărat are zeci de GB, nicidecum 6. În comparație cu calitatea dvdrip, TS, CAM și altele, calitatea acestor filme e ireproșabilă pe un TV ce suportă rezoluția de 1920x1080 cu diagonala de 32 inch. Se vede ireproșabil, iar dimensiunea fișierelor e scăzută pentru că sunt convertite din copii Blu-Ray. Nu am menționat că sunt TRUE HD/FULL HD. :). Calitatea e asemănătoare HD/FullHD. Cine se pricepe, înțelege la ce mă refer și își dă seama că nu sunt TRUE. :)

Răspunde
avatar
Anonim
Autor
6 martie 2014 la 13:14 delete

Totusi.....ce se recomanda aici?

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
6 martie 2014 la 13:25 delete

Asta e o întrebare? :)) WTF! Dacă citești articolul și te duce mintea măcar 0.000001% ți-ai da seama despre ce e vorba...

Răspunde
avatar

Recent Articles