Statistică & Promovare


Bloguri, Bloggeri si Cititori

Întâmplare hazlie acum 2 ani în gara din Severin.

joi, august 22, 2013


Aseară aveam o discuție cel puțin interesantă cu nea Spanac. Înainte de toate, am aflat că Spanac e jumătate severinean, lucru care mă bucură să știu că mai cunosc încă un blogger care a umblat prin Severin. Spun jumătate severinean pentru că a crescut într-un sat numit Erghevița situat la 13 km de Severin, deci nu departe de oraș. :) Buuuun bun bun.

Domnul Spanac a aflat și el acum ceva timp că s-a modernizat gara din Severin. Vorba lui, acum 10 ani era prăpăd și acum vreo 8 tot în construcții... Of of of. I-am spus că da, s-a modernizat gara, mai exact acum 2 ani. Și nu oricum!!! S-a difuzat chiar un film porno pe plasmele amplasate cu scop informativ pentru călători. Să nu înțelegeți greșit. Filmul nu avea scop informativ! :))

Nu îi venea a crede ochilor ce i-am scris, dar ăsta era purul adevăr. Știrea a fost virală pe internet, dar las un link de pe ProTv AICI cu știrea respectivă unde administratorul a spus că scenele făceau parte din filmul test al plasmelor achiziționate din Germania. E na...  Și cică a oprit scenele imediat ce a fost sesizat de presă... Să înțeleg că lor nu le păsa nicidecum dacă plasmele funcționează cum trebuie sau nu... Interesant.

Pun pariu că erau și copii mici acolo, fericiți că o clădire nouă și frumoasă e inaugurată în acea zi. Îmi și imaginez:

- Mamăăă!

-Da mamă?

- Ce-s cu ecranele alea mari de pe clădireee?

- Acolo arată când vin și când pleacă trenurile, mamă! (între timp, filmul apare)

- Mamăăăă, și de ce arată oameni dezbrăcați?

- Auzi, ia du-te tu și bate-l pe tactu la cap să-ți cumpere o înghețată! Hai fugi!

La o simplă căutare cu următorii termeni "inaugurare gara drobeta turnu severin"  pe motorul de căutare Google, vei observa că știrea a fost virală acum 2 ani când nebunia a avut loc. Toate televiziunile au fost la curent cu năzbâtia produsă intenționat sau nu de către tehnicienii aflați acolo...

56752540

Recomand

Articol mai nou
« Articol mai vechi
Articol mai vechi
Articol mai nou »

Recent Articles