Statistică & Promovare


Bloguri, Bloggeri si Cititori

E vineri! Recomand câteva filme de văzut în weekend. :)

vineri, august 16, 2013


A trecut ceva timp de când nu am mai recomandat filme vinerea, așa că m-am gândit să vă recomand câteva filme pe care le-am vizionat zilele astea și care sper să vă placă. Ca de obicei, descrierile le preiau de pe site-urile în domeniu, pentru a nu induce cititorul în eroare cu descrierile mele care vă crează impresii proaste sau predicții în legătură cu scenele filmelor.Astăzi caut vreo 2 filme să vizionez dar nu găsesc unele bune și mă enervează cumplit în loc să mă bucur de răcoarea pe care ploaia de azi-dimineață mi-a lăsat-o. Dar găsesc eu dacă mă enervez mai mult. :))

Să începem! :P

EndOfWatch

End of Watch (2012) - TRAILER


În misiunea lor de a se supune jurământului lor de poliţişti, ofiţerii Brian Taylor (Jake Gyllenhaal) şi Mike Zavala (Michael Peña) au legat o strânsă prietenie pentru a fi siguri că amândoi ajung acasă teferi după fiecare tură. Pentru aceşti ofiţeri de poliţie, singura certitudine pe care o au când patrulează pe străzile din South Central, Los Angeles, este că nu există nimic sigur.

Când cei doi confiscă banii unui periculos cartel de droguri, excesul lor de zel îi va arunca într-o luptă pe viaţă şi pe moarte.

Scenaristul şi regizorul David Ayer (Training Day) deschide o fereastră asupra lumii poliţiei din Los Angeles, aşa cum e ea, cu adevărurile, duritatea şi compasiunea celor care îşi fac datoria pe străzile oraşului.

O poveste impresionantă şi plină de adrenalină despre prietenie, familie, iubire, onoare şi curaj.

training_day1-460x345

Training day (2001) - TRAILER


În fiecare zi, este dus un adevărat război pe străzile oraşelor americane - un război între locuitori, traficanţii de droguri şi funcţionarii statului obligaţi să-i apere pe primii împotriva celorlalţi. Acest război îşi are victimele sale, poate niciuna atât de mare ca sergentul Alonzo Harris (DENZEL WASHINGTON), un ofiţer veteran de la brigada de narcotice, cu o experienţă de 13 ani, ale cărui metode de lucru îndoielnice depăşesc linia dintre legalitate şi corupţie. Credinţa sa în victoria legii s-a erodat demult ca urmare a misiunilor la care a participat în cartierele în care, dacă acţionezi după lege, poţi să mori pe loc. Iar ca să ducă la îndeplinire misiunea, Alonzo şi colegii săi sunt nevoiţi adesea să încalce legea pe care ar trebui să o aplice.

O dramă realistă şi curajoasă plasată în lumea ambiguă din punct de vedere moral a investigaţiilor făcute de poliţiştii sub acoperire, Training day îi urmăreşte activitatea lui Alonzo pe măsură ce acesta îl pune la încercare pe debutantul în meserie idealist, Jake Hoyt (ETHAN HAWKE), care are la dispoziţie o zi şi doar o zi pentru a-i dovedi ce poate să facă superiorului său carismatic, dar de temut. Pe parcursul următoarelor 24 de ore, Jake va fi influenţat din ce în ce mai mult de logica strâmbă a lui Alonzo în timp ce amândoi îşi vor risca vieţile şi carierele, fiecare înţelegând în felul său noţiunea de a face dreptate.

Training day este o dramă aspră cu acţiune care pune publicul spectator în postura de a decide ceea ce este necesar, ceea ce este eroic şi ce depăşeşte limita în zona gri a luptei contra crimei urbane.

pain_and_gain_trailer_h_2012

Pain & Gain (2013) - TRAILER


Inspirat dintr-un articol publicat în anul 1999 în cotidianul Miami New Times, filmul urmăreşte doi culturişti din Florida, Daniel și Paul, care perfectează o schemă ce presupune răpire, fraudă şi chiar crimă cu scopul de a se îmbogăţi, numai că nimic nu decurge conform planului iniţial şi complotiştii intră în bucluc, trezindu-se cu detectivul privat Ed Du Bois pe urmele lor. Adrian Doorbal, un culturist cu inimă mare care se antrenează în compania lui Daniel, devine mâna dreaptă a acestuia și este atras în schema sortită eşecului fiindcă este frustrat şi nemulţumit de rezultatele muncii lui asidue.

HAVE A NICE WEEKEND!


sursă descrieri: cinemagia.ro / sursă foto: google

Recomand

Articol mai nou
« Articol mai vechi
Articol mai vechi
Articol mai nou »

2 comentarii

Scrie un comentariu
mikyangel007
Autor
16 august 2013 la 21:21 delete

Eu sunt fan The Rock asa ca o sa ma uit la film cu siguranta:)

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
16 august 2013 la 21:40 delete

E un film comic si am ramas surprins sa aflu ca chestia asta chiar a avut loc in lume. The Rock are atribuit un rol foarte neobisnuit in filmul asta. :))

Răspunde
avatar

Recent Articles