Statistică & Promovare


Bloguri, Bloggeri si Cititori

Academia RATIO - Școală de vară pentru studenți

vineri, august 02, 2013
În calitate de partener media, vă prezint astăzi o școală de vară pentru studenți în domeniul contabilității și auditului, fiscal și arii conexe.

Proiectul Academia RATIO este bazat pe instrumente de educație nonformală din domeniul contabilității, auditului, fiscal și arii conexe. Studenții participanți își vor pune în practică cunoștiințele teoretice dobândite, prin workshop-uri, studii de caz și simulări susținute de specialiști din Big Four (grupul celor mai mari patru firme de audit din lume), multinaționale, firme locale și din cadrul Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor - UBB.

Înscrierile se fac în perioada 1 - 21 August. Număr locuri disponibile: 50. Înscrierile se fac completând formularul de pe site-ul www.academia.suntemratio.ro 

Studenții vor avea ocazia să transpună teoria în practică și vor cunoaște oameni care sunt la fel de pasionați ca și ei de contabilitate.

Când se va desfășura proiectul? Proiectul se va desfășura în perioada 1 - 7 Septembrie, masa și cazarea fiind asigurate de RATIO.

Unde va avea loc? Prima ediție a Academiei RATIO va avea loc la Cluj-Napoca.

Academia RATIO este un proiect conceput de Asociația Studenților Contabili RATIO, prima asociație studențească de profil din Transilvania, care urmărește să contribuie la îmbunătățirea cunoștințelor practice ale participanților. Acesta își propune să creeze conexiuni puternice între studenți și mediul de afaceri.
"Cu mare entuziasm vă anunț că împreună cu echipa de voluntari RATIO muncim din greu la proiectul ce urmează să încununeze activitatea asociației noastre în acest prim an de existență. Rămâneți cu privirile pe pagina noastră de Facebook, http://fb.com/SuntemRATIO, și pe site-ul www.academia.suntemratio.ro pentru detalii ce vă poate desemna unul dintre cei 50 de participanți ai Academiei RATIO!" - a declarat Florin Vancea, președintele RATIO.

Date de contact:

academia.suntemratio.ro / noi@suntemratio.ro

Recomand

Articol mai nou
« Articol mai vechi
Articol mai vechi
Articol mai nou »

Recent Articles