Statistică & Promovare


Bloguri, Bloggeri si Cititori

Aș vrea să zbor... (repostat)

sâmbătă, august 03, 2013

Un gram de inspirație. Lasă-ți părerea într-un comentariu. :) 


Și am decis amândoi de comun acord să mergem pe drumuri diferite.... Era un lucru greu de făcut, dar l-am făcut pentru că așa era mai bine. Nu aveam puterea de a privi înapoi, dar auzeam cum suspina și cum trântea lucruri în casă. În ea zăcea o furie de nedescris. Am plecat cu gândul că ea va fi mai bine fără mine. Cu gândul că cineva îi va fi alături în curând. Cineva care să completeze spațiile goale lăsate în inima ei.

Și rămân cu... visele. Aș vrea să fiu aerul pe care îl respiri non-stop, să știu că trăiești. Aș vrea să fiu pătura care te încălzește atunci când îți e frig. Aș vrea să fiu raza de lumină care te învăluie în fiecare dimineață, zărindu-ți chipul de somnoroasă. Aș vrea să fiu oglinda pe care o privești zilnic, să îți văd zâmbetul... Aș vrea să fiu rujul tău preferat, pentru ca atunci când mă întinzi pe buze, să le simt căldura și dorul de a fi sărutate. Aș vrea să fiu ceasul tău, să pot privi expresia chipului tău când realizezi că ești în întârziere la serviciu... aceeași expresie ca atunci când eu te ofticam de nenumărate ori. Aș vrea să fiu un șervețel, ca atunci când plângi să îți absorb lacrimile de tristețe și de dor. Aș vrea să te știu fericită.

Cel mai mult aș vrea să zbor. Să ajung la tine și să îți bat la ușă și să îmi cer iertare pentru infidelitatea mea. Aș vrea să zbor să mă las ghidat de curenții de aer către inima ta, măcar să ți-o vindec chiar dacă nu mă mai vrei. Și aș vrea să zbor să mut norii de ploaie din calea ta. Aș vrea să îți aduc curcubeul la geam, să-l privești și să zâmbești. Aș vrea să fug cu tine pe Lună să arborăm steagul iubirii noastre...dar mă tem că nu se mai poate.

Și aș vrea să zbor... cu tine. Și să ne așezăm pe un nor alb și pufos. Să ne sărutăm ca în momentele noastre fericite. Tot ce aș vrea e în zadar. E ca și cum aș vrea să dau timpul înapoi... Aș vrea să nu fie imposibil.



Recomand

Articol mai nou
« Articol mai vechi
Articol mai vechi
Articol mai nou »

6 comentarii

Scrie un comentariu
sandu1960
Autor
31 iulie 2013 la 20:37 delete

http://www.youtube.com/watch?v=IIM0CPTLT2U

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
31 iulie 2013 la 20:38 delete

Mersi de melodie! :P Nu știam că s-a realizat și tradusă în română. O zi bună! :)

Răspunde
avatar
Andreea F.
Autor
16 august 2013 la 04:15 delete

interesanta postare. imi place cum scrii. nu stiu daca iti mai amintesti de mine - Andreea Ferigeanu. :P

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
16 august 2013 la 04:22 delete

Multumesc! Sincer, chiar nu imi amintesc de tine... Imi poti da ceva detalii? Sigur nu ma confunzi cu altcineva? :)

Răspunde
avatar
Anonim
Autor
20 noiembrie 2013 la 23:20 delete

Frumos. Te pricepi și în „domeniul” ăsta. :D

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
20 noiembrie 2013 la 23:23 delete

Mulțam fain, Sarcasticule. :P

Răspunde
avatar

Recent Articles