Statistică & Promovare


Bloguri, Bloggeri si Cititori

Hai să jucăm CS pe...dispozitive cu Android!

marți, ianuarie 15, 2013
Astăzi vă recomand o aplicație de pe Play Store pentru pasionații de gaming și de Counter Strike în general. Se numește Counter Strike Portable, un bine cunoscut shooter online, gratuit disponibil pentru cei care dețin un dispozitiv fie el smartphone sau tabletă cu Android.

Recent am achiziționat o tabletă, și prietenul meu Mițizila mi-a zis astăzi pe Skype să descarc Counter Strike Portable. Eu nefiind prea pasionat de jocurile pe tabletă, am zis: Hai mă să îl iau să văd ce e de capul lui, eu fiind destul de iritat de grafica anilor 90 încă de pe PC..De asta joc doar Source, nu 1.6 :)
L-am descărcat & instalat, am intrat în joc, între timp eram și pe Skype cu el, și am început să jucăm.
Pot să spun că am rămas captivat de joc, asta și probabil din cauză că jucam pe Skype cu el, comunicând tot timpul, jucând tactic nu la grămadă. Aplicața nu e dezvoltată de Valve, originalul creator, dar totuși a reușit. Este și un server românesc, dar trebuie să dați un scroll până apare RO la numele serverului. Faceți un cont rapid cu e-mail, nume de utilizator și parolă, fără confirmare cont și pur și simplu vă conectati. La început e destul de greu până te obișnuiești cu controlul pe touchscreen, dar până la urmă te obișnuiești, și cu siguranță te obișnuiești pentru că, la un moment dat am primit un vote kick de la un noob =).

Vă recomand aplicația cu căldură, având o notă de 4.5, gratuită și foarte funny :)
Pentru o mai bună experiență, cei cu tablete să joace pe tablete nu pe smartphone pentru că e mai practic pe un display de minim 7 inch. 

DESCARCĂ APLICAȚIA COUNTER STRIKE PORTABLE




Recomand

Articol mai nou
« Articol mai vechi
Articol mai vechi
Articol mai nou »

1 comentarii:

Scrie un comentariu
MiTiZiLA
Autor
18 ianuarie 2013 la 00:15 delete

:) poate face si un campionat

Răspunde
avatar

Recent Articles