Statistică & Promovare


Bloguri, Bloggeri si Cititori

Victoria Grant, Illuminati și Sistemul Bancar Mondial

marți, februarie 18, 2014

Victoria Grant și secretele bancare
Victoria Grant, Illuminati și Sistemul Bancar Mondial

Ieri am găsit o știre ce m-a pus pe gânduri. O fetiță de 12 ani din Canada a dezvăluit anumite tehnici abordate de guvernul canadian cu privire la băncile țării. Fetița de 12 ani, pe numele ei Victoria Grant a spus cum băncile și guvernul canadian au complotat în a subjuga financiar, oamenii din Canada.

Guvernul canadian a făcut credite la bănci private, bănci ce aveau rate și dobânzi mult mai ridicate față de cele ale băncii centrale a Canadei. Chestia asta a început în anul 1970, iar Victoria Grant spune că aceste împrumuturi au dus la o datorie națională aflată în creștere rapidă.

Fetița de origine canadiană spune că soluția ar fi ca guvenul canadian să se împrumute de la băncile naționale. Din ce am mai înțeles din videoclipul ce urmează să vi-l atașez, băncile care acordă credite ipotecare, generează bani falși din nimic prin simpla apăsare a unei taste. Interesant, nu?

Căutând videoclipul cu traducerea în română, am mai descoperit clipul netradus, dar cu peste 2 milioane de vizualizări. E un canal destinat lucrurilor legate de Illuminati. Se pare că Victoria Grant ar fi dezvăluit câteva secrete de valoare ale familiei Rothschild. Așadar, totul ar fi mâna Illuminati.

Vă las clipul mai jos și aștept și părerile voastre asupra acestui lucru. 



sursa foto: google.ro
sursa video: YouTube / user: Daci Nemuritori

Recomand

Articol mai nou
« Articol mai vechi
Articol mai vechi
Articol mai nou »

4 comentarii

Scrie un comentariu
Sarcasticu
Autor
18 februarie 2014 la 20:58 delete

Marketing...

„Copchila” aia habar n-are pe ce planetă trăiește și ea-mi expune mie adevăratele secrete? :)) Să fim serioși!

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
18 februarie 2014 la 21:02 delete

Și marii economiști de ce rămân fără cuvinte? Doar acuză niște instituții guvernamentale, dar se pare că acuză cu dreptate, ca drept dovadă că nimeni nu are un contraargument în situația asta. Mie mi se pare logică toată descoperirea ei, numai că ai nevoie de documentație, lucru pe care l-a făcut cu tatăl ei.

Și să nu uităm de familia Rothschild. Nu mă miră treaba asta mai ales când e vorba de ei. :)

Răspunde
avatar
Sarcasticu
Autor
18 februarie 2014 la 21:09 delete

Sunt destul de citit în domeniul ăsta. Cu illuminati, masonerie, francmasonerie, „marile familii”, guvern, băncile mondiale ...Ceea ce spune ea acolo, deja se știa din anii 1700. Dar na, fiind un copil, a avut un impact mai mare.

Să nu uităm că și mass media cu televiziunile sunt controlate puternic, mai ales acolo. Și apare pe TV orice vor „ei”; numai cu acordul lor. Ia mișcarea asta anti-illuminati-guver mondial-bancar ..e doar o mișcare pusă chiar de „ei”. :)

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
18 februarie 2014 la 22:53 delete

Hmm. E o variantă plauzibilă.

Răspunde
avatar

Recent Articles