Statistică & Promovare


Bloguri, Bloggeri si Cititori

Beliberii și Directionerii

duminică, februarie 02, 2014

Dragi cititori, mă simt înconjurat din ce în ce mai des de... prostie. Știu! Sunt rău! Și ce dacă? Mă enervează când văd o obsesie pe care o asociez cu obsesia de manele și Counter Strike. O obsesie asupra unui tâmpit, culmea, de vârsta mea, idolatrizat de milioane de adolescenți cu o categorie de vârstă de sub 20 de ani. Și mă întreb... De ce în halul ăsta?

Societatea în ziua de azi tinde să "trăiască clipa" adoptând un model de viață: Justin Fu**ing Bieber. Și ce învață? Alcool, droguri, alcool, droguri, alcool, droguri și... conducerea sub influența alcoolului și a drogurilor. 

"Că ca să vezi" chestie. Toți obsedații de Justin Fu**ing Bieber se numesc Beliberi. Bă ești nebun? Mă-ntreb fanii lu' Guță cum s-or numi. Mai pe scurt, societatea-i dusă, domne!

Poza de mai sus am văzut-o distribuită prin news feed-ul de pe Facebook de către Petrescu Ștefan, prietenul ce mi-a oferit inspirația de a scrie articolul "Cafeaua în așteptare". Un "ini mini mani mo, maica-sa l-a nascut bou" cere ajutorul "pretenașilor" să distribuie noul clip al lui Justin... Fu**ing Bieber. Pai sincer, One Direction are respect din partea mea. Nu-i ascult, nu sunt fanul lor, dar nu am auzit știri de genul: "Prinși drogați, băuți și la volanul bolizilor de milioane de dolari." Nu am auzit asta! Tocmai de asta am respect față de ei. Au muzică ok (nu mă încântă personal), lucru care generează vizualizări multe. De ce pușca mea să ajut un delicvent să fie pe locul 1 la numărul de vizualizări? Și apropo, fanii One Direction se numesc Directioneri. 

Tânăra generație e extra super obsedată de Justin ăsta, dar uitându-ne la faptele lui deloc de urmat, îmi e greu să nu mă gândesc câți tâmpiți i-or fi luat locul la categoria asta. Acum câteva zile am citit (fără să vreau) o știre ce m-a bucurat până la urmă. Datorită faptelor ilegale pe care "tâmpalacul" ăsta le face de la o vreme încoace, lumea a făcut o petiție pe care o înaintează Casei Albe. La 100.000 de semnături, Justin riscă acum să fie expulzat din Statele Unite ale Americii. Fiind de origine canadiană, va zbura înapoi în țărișoara lui. Vai!!! Ce mă bucur! Alții plâng după el, stați fără grijă!

Pe Justin Bieber îl pot asocia cu Bianca Drăgușanu! Asta da asociere!!! Mediatizare, mediatizare și... mediatizare! Dăm valoare unor oameni care nu merită valoare. 

Voi ce părere aveți?



Recomand

Articol mai nou
« Articol mai vechi
Articol mai vechi
Articol mai nou »

4 comentarii

Scrie un comentariu
Sarcasticu
Autor
2 februarie 2014 la 20:08 delete

WUT? :|

Doamne, dacă aș avea și eu așa fani, i-aș spune să se arunce de pe blocuri. <3 Mwahaha! :))

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
2 februarie 2014 la 20:12 delete

:))) Mai bine o persoană normală decât o vedetă cu fani idioți...

Răspunde
avatar
Cornel
Autor
5 februarie 2014 la 10:20 delete

cu boala te mai lupti dar cu prostu nu :)))

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
5 februarie 2014 la 13:38 delete

Daaaamn! Ai zis-o!!!! Așa-i!

Răspunde
avatar

Recent Articles