Statistică & Promovare


Bloguri, Bloggeri si Cititori

"Wild Heaven" - O poveste preferată de pe Wattpad!

sâmbătă, iulie 06, 2013


Wild HeavenNu știu de ce, dar de câteva zile mă gândesc să mă reapuc de scris povești. Ce-i drept, unica poveste scrisă de mine pe platforma în domeniu, Wattpad a fost un fail în opinia mea, având nenumărate greșeli gramaticale pe atunci. Asta a fost acum 1 an, iar ultimul update de la povestea mea a fost pe 14 Noiembrie 2012. Contul...l-am creat pe 7 Iulie 2012, deci mai e o zi până împlinește...1 an micuț. :)

Stresul cauzat de BAC, mi-a oferit o lipsă de inspirație. Nu îmi vin idei, subiecte pe care să le abordez aici pe blog, așa că m-am gândit să vă recomand o poveste scrisă de o fată oarecare, cu o imaginație bogată. Povestea ei se numește "Wild Heaven" și conține povestea Evei, o poveste petrecută în viața ei cu 7 ani în urmă. Conține de toate...dragoste, ură, minciună, certuri, dramă, iubire pură, râsete, plânsete...mai pe scurt toate stările emoționale posibile...așternute pe o platformă pentru scriitorii amatori sau profesioniști.

Din păcate, cei de la Wattpad au un script anti-copy și nu pot copia o mică introducere din poveste așa că, vă invit direct AICI să citiți începutul poveștii..iar dacă vă place, veți avansa la capitolul următor, și capitolul următor și tot așa. :)

Anul trecut, m-a apucat și pe mine damblaua să scriu propria poveste cam...ciudată. Era vorba despre visul american, o ficțiune mai pe scurt... Am scris vreo 6-7 capitole parcă și am adunat cam 600-700 cititori însă am lăsat-o baltă pe 14 Noiembrie 2012 exact cum am zis și la începutul articolului.

 

Însă, dacă trec examenul de bacalaureat, intenționez să mă apuc în vară de o poveste mult mai interesantă și de data asta promit că mă voi ține de ea... Îmi voi așterne imaginația privind dragostea unor oameni, ura dintre ei, clipele frumoase și clipele grele... Încă nu m-am gândit prea clar la firul poveștii și nici la titlu dar povestea va conține câte puțin din fiecare. Nu va fi o poveste pentru adolescenți, în sensul că nu e vorba de școală, ci e vorba de 2 îndrăgostiți așezați la casa lor...care trec prin multe bune și multe rele... E vorba de răzbunare, bântuirea trecutului, afaceri nerezolvate și multe multe altele. :D Cred că mi-am descris bine povestea...cât de cât. :))

Deci, Daniella, în curând redevenim colegi pe Wattpad! Ready? :))

Recomand

Articol mai nou
« Articol mai vechi
Articol mai vechi
Articol mai nou »

7 comentarii

Scrie un comentariu
Pishky
Autor
6 iulie 2013 la 16:23 delete

îmi place ca da detalii... are cam multe greșeli gramaticale și de ortografie :D

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
6 iulie 2013 la 16:26 delete

Mno... Sincer toți au...Însă, chiar și așa am înțeles poveste ce și cum și mi-a plăcut foarte mult. Dar crede-mă că nu a scăpat de critici acolo unde a avut greșeli gramaticale și de ortografie. E plin de critici pe Wattpad. Am primit și eu la povestea mea de anul trecut, dar erau constructive, nu critici cu injurii și altele, cum obișnuiesc alții să facă. :)

Răspunde
avatar
Pishky
Autor
6 iulie 2013 la 16:29 delete

Păi da... e bine să primești critici ca să te poți corecta :)

Răspunde
avatar
ella07
Autor
6 iulie 2013 la 18:10 delete

Pai, atunci te astept colegu' :)) Si ma bucur ca te-ai decis sa scrii o poveste, pentru ca prima chiar mi-a placut ;))

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
6 iulie 2013 la 18:15 delete

Ok colega!!! Observ că suntem colegi de mai mult timp în blogosferă dar nu mi-ai zis nimic..Ai blog și nu spui nimic, ha? Te țin minte!

Răspunde
avatar
ella07
Autor
6 iulie 2013 la 21:32 delete

Eh, nu chiar asa de mult timp :)) Nici n-ai cum sa ma uiti, mai colegu' :))

Răspunde
avatar

Recent Articles