Statistică & Promovare


Bloguri, Bloggeri si Cititori

Hai să vă recomand 3 filme perfecte pentru weekend!

vineri, iulie 12, 2013


Astăzi este vineri așa că vă recomand câteva filme pe care le-am vizionat săptămâna asta sau săptămâna trecută. Nu prea am avut chef de filme, iar altele nu mi-au venit în minte așa că nu am mai scris un astfel de articol pentru că recomand ceea ce am vizionat nu ceea ce voi viziona.

Olympus Has Fallen
1. OLYMPUS HAS FALLEN (2013) - TRAILER

După stabilirea unei importante întâlniri de negocieri, Casa Albă devine ţinta unui atac terorist pus la cale de o grupare nord-coreeană. Printre focuri de armă şi detonări de bombe, însuşi Preşedintele Americii este luat prizonier. Toate eforturile serviciului se securitate şi ale poliţiei de salvare a instituţiei se bazează acum pe informaţiile furnizate de Mike Bannings, fost membru al gărzii prezidenţiale, blocat în clădire fără ca teoriştii să ştie de existenţa sa.





G.I. Joe Retaliation
2. G.I. Joe Retaliation (2013) - TRAILER

Urmarea blockbuster-ului G.I. JOE: THE RISE OF COBRA, din 2009, care a avut încasări internaţionale de peste 300 de milioane de dolari, G.I. JOE: REPRESALII este o producţie Paramount Pictures, Metro-Goldwyn-Mayer şi Skydance Productions, în asociere cu HASBRO şi Bonaventura Pictures.

De această dată, soldaţii G.I. JOE se luptă nu numai cu duşmanul lor de moarte, Cobra, ci sunt forţaţi să înfrunte şi ameninţările care vin din interiorul guvernului, care le pun în pericol viaţa. Filmul îi are în distribuţie pe Dwayne Johnson, Bruce Willis şi Channing Tatum, alături de D.J. Cotrona, Byung-hun Lee, Adrianne Palicki, Ray Park, Jonathan Pryce, Ray Stevenson.





City of Ember
3. City of Ember (2008) - TRAILER

Timp de patru generatii, locuitorii "orasului taciunilor aprinsi" s-au scaldat intr-o uimitoare lume de lumini sclipitoare. Generatorul orasului, puternic candva, incepe sa cedeze, iar maiestuoasele lampi incep acum sa palpaie. Doi adolescenti pornesc intr-o cursa contra-cronometru, pentru a ajuta locuitorii orasului inainte ca lumina sa dispara pentru totdeauna.
VĂ DORESC UN WEEKEND MINUNAT! :)



Descrieri preluate de pe Cinemagia.ro


Recomand

Articol mai nou
« Articol mai vechi
Articol mai vechi
Articol mai nou »

Recent Articles