Statistică & Promovare


Bloguri, Bloggeri si Cititori

Azi recomand articole!

miercuri, iulie 03, 2013


Astăzi, din lipsă de inspirație, m-am gândit să public un articol mai nou, adică o categorie mai...nouă. M-am decis să recomand 3 articole de pe unele dintre blogurile preferate pe care le citesc atunci când am ocazia. Voi scrie și o scurtă părere despre acele articole și sper să vă placă ceea ce au scris ei. :)

PISHKY ne oferă rețeta: Clătite cu dovlecel

Ei bine, la prima vedere sună ciudat dar în același timp și interesant. După o poză postată de Pishky pe pagina de Facebook a blogului, lumea a devenit interesată de acest preparat din dovlecel. Nu am apucat să gust pentru că Pishky a mâncat absolut toate clătitele cu dovlecel și nu a avut si ea puțină milă de mine să îmi trimită o porție prin poștă...până nu se disponibilizează cei de la Poșta Română definitiv. Chiar și așa, am rămas cu holbatul și cu ideea că mama va accepta să îmi prepare această delicatesă...De ce delicatesă? Pentru că arată deliciooos! Vă învit să citiți rețeta, să vedeți cum arată și dacă ați încercat-o, reveniți cu un comentariu aici și spuneți-mi cum vi s-a părut! :P

Filipineza ne oferă o scurtă poveste de dragoste care îți deschide imaginația

Ador blogurile care scriu câte ceva despre dragoste. Îmi plac oamenii care își folosesc din greu imaginația ca să scrie o poveste care deschide la rândul ei, imaginația fiecărui cititor în parte. Ei bine, Filipineza mi-a deschis imaginația, simulând fiecare scenă din acea poveste. Are un talent incontestabil când vine vorba de detaliile unei povești. În această poveste am realizat că dragostea chiar nu moare niciodată! :)

Vloguleț își exprimă opinia sau ura privind manelele. 

În acest articol, Vloguleț își exprimă deschis opinia sau mai bine zis ura privind genul muzical numit "manele". Sincer să fiu, sunt sătul și eu până peste cap de fițele maneliștilor, de versurile care provoacă invidie în rândul "dușmanilor" că își permit ei Ferrari pe care îl fac mai apoi acordeon și umblă mai nou...tot cu fițe, la volanul unui micuț Ford K. Ăăă..aici vorbeam de Adi Minune Cel Minunat. Și eu urăsc acest gen de muzică pentru că nu îmi transmite nici un mesaj...decât fițe, invidie, figuri și toate cele. Numai pozitiv nu e genul ăsta muzical..dacă poate fi numit gen. Vă învit să-i citiți articolul să vedeți ce are de spus. :p

Nu am recomandat multe articole, decât 3. Voi mai scrie astfel de articole în care recomand articole de pe blogurile pe care le citesc, însă astăzi m-am rezumat la 3.

Având în vedere că nu am mai scris de 1 săptămână pe blog, vreau să vă întreb: Cum merge cu BAC-ul? Evident am adresat întrebarea celor care susțin anul acesta examenul de bacalaureat. Examenul terorii dacă aș putea spune. :)

Eu unul, chiar și așa, cu tot cu tensiunea examenelor, m-am apucat să vizionez 2 seriale de succes. Eu fiind un om neobișnuit cu serialele, vizionând puțin din sitcom-ul celebru, Friends, mai exact 2 sezoane jumătate...m-am decis să dau start vizionării următoarelor seriale: Game Of  Thrones și House M.D. Îmi plac foarte mult aceste 2 seriale, dar mai mult îmi place House M.D pentru că e foarte plin de suspans, de lucruri interesante, reale, dar și de faze comice...E un serial ce conține câte puțin din toate. Vouă cum vi se par aceste 2 seriale? :)

Recomand

Articol mai nou
« Articol mai vechi
Articol mai vechi
Articol mai nou »

4 comentarii

Scrie un comentariu
Pishky
Autor
3 iulie 2013 la 20:26 delete

Sărumâna de recomandare!
Bacul merge bine atâta timp cât eu sunt în vacanță și nu am bacul anul ăsta și mă bucur de zilele libere stând la răcoare undeva la țară, în timp ce alții se chinuie de zor cu bacul!
Și ca să închei ... HOUSE RULLZ... HOUSE is MY LOVE :X...! PUNCT

Răspunde
avatar
Criss Crissu
Autor
3 iulie 2013 la 20:29 delete

Mihai , este rau ! Fiecare asculta ce ii place si eu mai ascult manele la petreceri , dar asa nu inseamna , ca ascult permanent ! Fiecare , cu parerea lui ! Foarte interesant articolul gastronomic !:* Ce poveste interesanta ! :* Te pup Eddie :*

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
3 iulie 2013 la 23:14 delete

Nu e rău, Crissu! :) E realist sincer... Acum fiecare cu viziunile lui asupra lucrurilor, right? :)

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
3 iulie 2013 la 23:14 delete

Ce să nu zic...nu dai BAC-ul. Las' că mai ai și tu puțin :P

Și...să crești mare! :P

Răspunde
avatar

Recent Articles