Statistică & Promovare


Bloguri, Bloggeri si Cititori

Te enervează Skype pe Android? Recomand Viber!

marți, iunie 25, 2013
Sunt un utilizator vechi de Skype. Întotdeauna l-am ales ca plan B atunci când Yahoo Messenger făcea figuri pe apelurile audio sau video. Ceva timp, l-am folosit foarte foarte mult și destul de des. Mă refer aici pe PC/laptop...mai pe scurt pe Windows. Însă, cu timpul, încă de când Google a cedat soft-ul celor de la Microsoft...s-a dus naibii calitatea serviciilor. Au apărut semnele foamei de bani din partea celor de la Microsoft încât au realizat și o variantă premium al acestui software. Varianta premium nu știu prea bine ce include dar dacă faci o conferință în 3 oameni...opțiunea video nu mai e funcțională.


În ultimul timp, am început să folosesc din nou Skype pe un smartphone cu sistemul de operare Android. Înainte, adică acum vreun an, mergea destul de bine și eram destul de mulțumit însă acum, stau cca 5 minute să se conecteze, iar crash-urile sunt la tot pasul...Mi s-a întâmplat să îl conectez să nu ating nimic pe ecran și a dat crash din nou... Merge foarte prost, apăs să sune și peste 2 minute de abia sună... Trimit mesaje și nu sunt livrate... Mi se trimit mesaje și nu le primesc. Mai pe scurt...Skype sucks right now!


Așa că...am găsit o aplicație Android foarte foarte bună, și are o legătură cu cartela SIM.Se numește Viber! Cu ajutorul aceste aplicații și cu o conexiune la o rețea wireless sau 3G poți discuta cu prietenii tăi liniștit! Cum funcționează? Păi foarte simplu! Pe baza cartelei SIM, se creează un fel de cont cu numărul tău de telefon (fără cost) și apoi îți cauți prin contactele de pe cartelă după prietenii care au și ei Viber. Și uite așa stai de vorbă cu prietenii tăi pe o aplicație stabilă, care se aude foarte bine, are și o sonerie foarte drăguță atunci când te sună cineva și e ca și cum ai funcționa de pe cartelă numai că pe baza unei conexiuni wireless sau a datelor de internet 3G. Simplu, nu?Viber, e disponibil și pe Windows de ceva timp, funcționând cu legătură la telefonul tău care are deja aplicația instalată. Pentru a putea face legătură la contactele tale va trebui să introduci numărul de telefon (neapărat numărul de telefon de pe telefonul unde ai Viber) și vei primi un mesaj pe telefon cu un cod din 4 cifre pe care îl introduci pe calculator și GATA! Viber e foarte ușor de folosit atât pe PC cât și pe Android.

DESCARCĂ VIBER PENTRU ANDROID / DESCARCĂ VIBER PENTRU PC 


Viber


[gallery type="rectangular" columns="4" ids="2892,2893,2894,2895"]

Recomand

Articol mai nou
« Articol mai vechi
Articol mai vechi
Articol mai nou »

2 comentarii

Scrie un comentariu
30 iunie 2013 la 20:30 delete

se conecteaza automat la 3g su te intreaba???? nu de alta dar daca nu mai ai date si te suna cineva iti poate consuma direct si faci ditamai costul
in rest mi se pare foarte ok aplicatia
o sa o instalez si eu acum sa o studiez putin ;)

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
30 iunie 2013 la 20:34 delete

Nu știu pentru că îl folosesc doar acasă. Am probleme cu bateria, așa că evit să folosesc internetul când sunt plecat de acasă și nu am o sursă de electricitate, pentru că risc să nu mai vorbesc nici de pe cartelă din cauza lipsei de energie :) Deci nu știu deloc dacă întreabă..îl folosesc doar pe Wi-Fi. :) Citește recenziile de pe pagina aplicației. :)

Răspunde
avatar

Recent Articles