Statistică & Promovare


Bloguri, Bloggeri si Cititori

Update oficial la Jelly Bean pentru E-BODA Supreme X80 Dual Core

sâmbătă, martie 02, 2013
Se pare că în sfârșit cei de la E-BODA își arată un gram de interes și de implicare în interesul clienților, celor care folosesc tabletele lor. Astăzi răsfoind site-ul Cora.ro, să văd ceva promoții pe acolo, am descoperit tableta E-BODA Supreme X80 Dual Core cu Android 4.1 Jelly Bean. În gândul meu: WTF? Eu am cumpărat tableta cu Android 4.0 Ice Cream Sandwich în decembrie. Așa că am intrat pe site-ul E-Boda și am observat că 9 tablete au actualizări la dispoziție, având atașate fișiere .pdf cu lista modemurilor 3G compatibile și instrucțiuni de instalare update.



Eu am să vă spun cum să faceți să să actualizați o tabletă E-BODA Supreme X80 pe care o dețin, asta doar dacă ați cumpărat tableta mai devreme, adică prin decembrie așa...deoarece în prezent o tabletă Supreme X80 cumpărată vine cu Jelly Bean deja instalat.

Tutorial instalare Jelly Bean 4.1 pe E-BODA Supreme X80 + download.


Nu sunt responsabil de defecțiunile aduse tabletei! O faceți pe propria răspundere!



Înainte de toate, această tabletă are 2 versiuni de Jelly Bean, fiecare fixând câte ceva. Primul fixează SOD ( sleep of death ) iar al doilea fixează problemele cu bateria. Eu am instalat-o pe a 2-a, pe cea cu bateria, fiind un update mai nou, având automat și fixul SOD. Eu am în prezent acest update instalat și nu am detectat nici un bug până acum.

// Link-urile de download sunt actualizate + noi versiuni. Instalarea lor se face la fel ca în tutorialul prezentat. Pentru nelămuriri, consultați manualul.

Firmware (lotul din 2012)

firmware_4.1.1_e-boda_x80_sd_update_v1_2012_02.04.2013.zip - DESCARCĂ
firmware_4.1.1_e-boda_x80_sd_update_v2_2012_03.06.2013.zip - DESCARCĂ

Firmware (lotul din 2013)

firmware_4.1.1_e-boda_x80_sd_update_v1_2013_25.04.2013.zip - DESCARCĂ
firmware_4.1.1_e-boda_x80_sd_update_v2_2013_03.06.2013.zip - DESCARCĂ

Nelămuriri? Consultă manualul de actualizare AICI


Descărcați update-ul dorit, dezarhivați într-un folder și vor apărea următoarele fișiere sau asemănător, depinde de versiunea descărcată:


Aceste fișiere trebuie copiate pe un SD Card! Recomand să aibă minim 1gb spațiu de stocare. Cardul să fie reformatat în modul FAT32 și să fie gol bineînțeles. Copiați aceste fișiere prin intermediul cablului USB, cardul fiind introdus în tabletă, sau dacă aveți un cititor de card la calculator, puteți să le copiați direct, urmând să introduceți cardul în tabletă!
Înainte de toate asigurați-vă că bateria este 100% încărcată pentru a nu întâmpina probleme pe parcursul instalării din lipsă de energie.

ÎNCHIDEȚI TABLETA!


Acum trecem la instalarea update-ului pe tabletă! Aprindeți tableta folosind butoanele HOME + POWER, țineți-le apăsate până apare următorul roboțel cu o bară orizontală albastră care se încarcă.

Odată apărut acest roboțel din stânga, tableta intră în stadiu de actualizare, copiind fișierele care se află pe cardul SD introdus de noi.
Această operațiune durează aproximativ 3 minute.





După terminarea acestui proces, tableta își va da restart!
Imediat după acest restart, următoare imagine va apărea! Imediat ce apare țineți apăsat tasta POWER pentru a închide din nou tableta.





Acum, din nou, țineți apăsate tastele HOME + POWER până apare următoarea imagine.

FELICITĂRI! Ai acum instalat Android 4.1 Jelly Bean pe E-Boda Supreme X80.

Întrebări?



Recomand

Articol mai nou
« Articol mai vechi
Articol mai vechi
Articol mai nou »

52 comentarii

Scrie un comentariu
4 martie 2013 la 15:36 delete

Un root pentru tableta nu ai ?
Ms mult mi-a mers acest update la 4.1.1

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
4 martie 2013 la 17:26 delete

Tableta vine rootată! Uita-te prin lista de aplicații și ai să vezi Super User instalat:)

Răspunde
avatar
7 martie 2013 la 22:35 delete

Ce aplicatii imi recomanzi pentru tableta,avand root
Ps: am gasit Super User

Răspunde
avatar
Marius L.
Autor
12 martie 2013 la 20:20 delete

Salut!
Eu am o tableta X80 care a venit cu 4.1.1 gata instalat, dar nu este rootata. Am incercat sa instalez Super User si nu se poate, spunand ca nu am root acces. :( Stiti vreo solutie de rootare?
Va multumesc!

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
12 martie 2013 la 20:24 delete

Cea mai bună metodă de a roota tableta este să instalezi acest update oficial. Nu îți afectează garanția sau ceva la el pentru că e pus la dispoziție de către producător! Sau dacă dorești, vezi dacă e un root pus la dispoziție pe un forum NEOFICIAL eboda.forumer.com . Eu unul îți recomand acest update oficial pentru că nu am probleme cu el de 2 săptămâni de la instalare :)

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
12 martie 2013 la 21:17 delete

Scuze pentru răspund întârziat, am zis că îți răspund și nu am mai facut-o. Îți recomand Titanium Backup, o aplicație ce creează o rezervă a aplicațillor alese de tine în caz de revenire la setările din fabrică sau altceva. Dacă asculți muzică îți recomand Beats Audio, un codec care amplifică sunetul și îl redă la o calitate mai înaltă...poate ai auzit de căștile Beats by Dr. Dre care costă cel puțin 600 lei bucata...Acum, depinde ce dorești să faci pe el, că aplicații care necesită root ar mai fi :)

Răspunde
avatar
Marius L.
Autor
12 martie 2013 la 23:38 delete

Tu care dintre cele doua versiuni ai instalat-o? Solved_SOD_Issue_29-11-2012 sau Solved_Battery_Issue_04-02-2013? Banuiesc ca ultima, dar as dori sa imi confirmi daca ai putea.

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
13 martie 2013 la 00:10 delete

Ultima, așa cum am zis în articol! Cea cu Solver_battery_issue pentru că împlicit conține și fixul pentru primul adică SOD :)

Răspunde
avatar
Marius L.
Autor
13 martie 2013 la 00:15 delete

Am vazut dupa ce am postat ca ai precizat in articol. Multumesc pentru sfaturi si pentru timpul acordat! Numai bine!

Răspunde
avatar
Marius L.
Autor
13 martie 2013 la 19:05 delete

Ai incercat sa joci Real Racing 3 pe aceasta tableta? Fiindca mie nu imi merge. Intra in joc dar se vede rau tare. Am incercat sa instalez Chainfire 3D, dar nu a mai pornit tableta si a trebuit sa flashuiesc din nou ROM-ul. :(

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
13 martie 2013 la 19:17 delete

Real Racing 3 nu e optimizat pentru toate dispozitivele tocmai de asta merge total aiurea...Nici măcar pe Asus Nexus 7, tabletă cu placă nVidia Tegra 3 nu e foarte foarte optimizată...

Eu încă mai aștept o minune de la ei cu o actualizare de Doamne ajută pentru că jocul e foarte frumos...l-am jucat la un prieten pe Nexus 7 și e foarte tare...

Răspunde
avatar
Marius L.
Autor
15 martie 2013 la 14:12 delete

Ma confrunt cu inca o problema: "Din pacate, procesul android.process.media s-a oprit". Ai intalnit eroare aceasta pe tableta ta cu ultima varianta de Android furnizata pe site-ul e-boda? Stii vreo rezolvare la aceasta problema?

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
15 martie 2013 la 14:22 delete

Nu am confruntat nici o eroare deloc...Pe lângă asta, performanța tabletei este mai sporită, deoarece am instalat NFS Most Wanted, și numai am glitch-uri la sunet, sacadări non-stop..Mai sacadează ușor, dar are o rată FPS playable...Înainte mergea ca cizma...

Nu am avut nici un bug până acum...serios..

Răspunde
avatar
Marius L.
Autor
21 martie 2013 la 00:04 delete

Eu am mai gasit un bug. Cand intru in Camera foto, la camera principala apare ecranul verde. Cea frontala functioneaza normal. Acum regret ca am facut update. Te intreb si pe tine: ai probat camera dupa update? E totul in regula la tine? Mersi pentru raspuns.

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
22 martie 2013 la 23:14 delete

Apare verde complet? Eu nu am problema asta...Dacă folosești camera în casă se vede ca un cerc, puțin verde, lucru care l-am sesizat și pe Android 4.0 ICS...Afară se vede perfect, nici un verde inutil...Probabil e o chestie din lentilă, însă dacă se vede complet chiar nu am idee...

Răspunde
avatar
Marius L.
Autor
24 martie 2013 la 15:58 delete

E ecranul verde complet. Deci nu previzualizez deloc imagine captata prin camera. Pur si simplu e verde. Am mai gasit si pe un forum cativa utilizatori cu aceeasi problema. Nu te supara ca te intreb, tableta ta e neagra sau alba? ;)) Te intreb fiindca pe site-ul e-boda vad ca la download poti selecta tableta chiar in functie de culoare, desi la alb nu e nimic disponibil la download si nu vad ce importanta ar avea culoare (banuiesc ca soft-ul e identic pentru ambele variante de culoare).

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
24 martie 2013 la 16:21 delete

Tableta e neagră și înaintea aveam Android ICS 4.0.3...Din câte am văzut, cea albă vine direct cu Jelly Bean...Chiar nu am idee....Dacă vrei să discutăm mai multe lasă id-ul tău aici ( nu ți-l fac public ) :)

Răspunde
avatar
Anonymous
Autor
1 aprilie 2013 la 23:55 delete

dupa aceasta procedura ar mai trebui sa dam wipe cache sau altceva

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
1 aprilie 2013 la 23:58 delete

Ți se pare că există acest pas în tutorialul de instalare? Acele fișiere odată copiate pe SD Card, când intri în procedura de update, pe fundal face tot. Dacă nu se făcea wipe, aveai aplicațiile dinainte, însă dacă folosești acest update vei vedea că sistemul de operare este CLEAN, nici o aplicație nu va mai fi instalată pe tabletă.

Răspunde
avatar
28 aprilie 2013 la 13:44 delete

Buna ziua , eu am tableta E-Boda Essential Smile Plus cu 8 GB. Asi vrea si eu jelly been , dar nu stiu de unde sa I'll instalez si nu vreau sa imi afecteze garantia. Multumesc.

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
28 aprilie 2013 la 14:28 delete

Vezi pe site-ul oficial E-Boda la secțiunea DOWNLOAD. Dacă instalezi Jelly Bean de acolo nu ai treabă cu garanția pentru că e oferită de producător, așa că nu ai de ce să îți faci griji :)

Răspunde
avatar
28 aprilie 2013 la 14:52 delete

Multumesc mult pentru raspuns ( ai fost foarte rapid , faci o treaba buna succes in continuare), am intrat pe site-ul celor de la e -boda dar acolo nu au dect android 4.0.3 . Nu cunosti o alta cale prin care pot inslala jelly been? . A si am auzit ca exista un program care mareste performantele tabletei , tableta mea a inceput sa faca figuri : inchide pagini automat , cand o deschid sunt bombardat de pesaje precum " aplicatia nu mai functioneaza , doriti s-o inchideti?" Si de aceea vreau sa ai dau update la jelly been. Multumesc . Ai un blog foarte eficient , am aflat multe chesti interesante , succes in continuare.

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
28 aprilie 2013 la 15:00 delete

Altă cale care să nu îți afecteze garanție nu există, decât de la producător... Dacă dorești să riști, ai putea să faci update neoficial de pe forum-ul utilizatorilor E-BODA, forum neoficial și el: www.eboda.forumer.com . Cauți tableta ta și vezi ce găsești acolo. Tabletele fiind românești, din altă parte nu se oferă suport...Realizez că la tabletele românești se bagă piese care au un grad mare de incompatibilitate cu jocurile lansate, gen Iron Man 3 sau Real Racing 3... Acum, mai nou, au lansat o tabletă, unica lor tabletă cu procesor quad-core și un nucleu grafic de nu a auzit o planetă întreagă, cu o greutate de mai are puțin și e de laptop la prețul unei tablete Asus Nexus 7 ( tabletă ultra-performantă ), așa că...mai pe scurt nu merită nici 50 de bani tabletele astea...

Răspunde
avatar
28 aprilie 2013 la 15:19 delete

Buna , mai am o singura nelamurire , cum pot mari ram-ul la tableta cu ajutorul cardului sd?

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
28 aprilie 2013 la 16:09 delete

Cred că dacă vrei să mărești memoria RAM a tabletei necesită vreun software, iar cum tableta nu are suport, deci nu va funcționa...pentru că nu ai cu ce....

Răspunde
avatar
7 mai 2013 la 23:48 delete

Salut , am o problema cu e-boda essential smile plus , am vrut sa o resoftez , am urmat toti pasii , am instalat livesuit si androidul in calculator iar apoi la partea cand trebuia sa tin apasat pe volum+ sa introduc cablul de date(calculator-tableta) iar apoi sa apas pe power repede de 5 sau 10 ori nu apare acea confirmare unde tr sa dau yes pt a instala androidul.

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
8 mai 2013 la 00:07 delete

Cam dubioasă procedura asta de instalare Android pe tableta ta. Eu unul nu știu cum se procedează pentru că nu dețin tipul ăsta de tabletă...Dar e ciudat, cum adică ai instalat livesuit și Android-ul în calculator...? Îți recomand acel forum neoficial unde cu siguranță găsești discuții referitoare la tableta ta. Adresa e www.eboda.forumer.com .

Răspunde
avatar
6 iunie 2013 la 07:12 delete

Se poare creea folder nou pe e-boda x 80????

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
6 iunie 2013 la 12:00 delete

Da! Folosește ES File Explorer și cu ăla poți face de toate.

Răspunde
avatar
6 iunie 2013 la 19:14 delete

Am instalat Android 4.1 Jelly Bean pe E-Boda Supreme X80 si nu imi mai functioneaza camera adica imi da verde tot si la cea din fata si la cea frontala, care este cauza? :|

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
6 iunie 2013 la 19:45 delete

Deși pare ciudat...ce culoare are tableta? Mi se pare că există o problemă dacă instalezi firmware-ul de la cea albă pe o tabletă neagră și viceversa. Eu nu am nici o problema cu tableta încă de când am trecut pe Jelly Bean oficial.

Răspunde
avatar
11 iunie 2013 la 15:40 delete

am o problema, tote bune pana lai maginea a 2-a , power pana s-a inchis, home + power, apare robotelul si din nou imaginea a 2-a (e-boda supreme x80) de unde nu mai misca. ce pot face ?

Răspunde
avatar
crap
Autor
24 ianuarie 2014 la 19:51 delete

Nu mai sunt valide url-urile si am mare nevoie de cel cu Solved_Battery_Issue. Dupa update-ul oficial de pe pagina E-boda, bateria nu se mai incarca full nic dupa 10 ore de stat in priza si, mai mult, se inchide tableta din cauza bateriei epuizate chiar daca procentajul de incarcare este de 20%
Avei idee cum pot rezolva problema?

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
24 ianuarie 2014 la 19:53 delete

Mersi că mi-ai zis de url-uri. Legat de problema ta, te sfătuiesc s-o duci în service. Eu am avut-o în service acum o lună și puțin. Aveam baterie 75% chiar și mi se stingea instant, iar când voiam s-o aprind, spunea că n-are baterie. Dacă o băgam în priză, funcționa și după continua de la 75%. Am dus-o în service și mi-au schimbat acumulatorul. Acum nu mai am probleme.

Răspunde
avatar
Anonim
Autor
27 ianuarie 2014 la 23:01 delete

Vezi ca toate firmware-le sunt din 2013, nu cum ai pus tu (Firmware din 2012 si Firmware din 2013). Pe site la e-boda este vorba de doua versiuni hardware/doua loturi de tablete: lotul 2012, respectiv 2013. Difera putin cele doua loturi chiar daca este vorba despre acelasi model si de aici firmware diferite. Lotul poate fi identificat prin ajutorul codului de bare al tabletei.

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
27 ianuarie 2014 la 23:42 delete

Eu le-am pus logic așa cum sunt. Nu-mi spune mie asta, ci lor. :)

Răspunde
avatar
Anonim
Autor
28 ianuarie 2014 la 23:11 delete

Ai si tu o logica... Vad ca esti cam greu de cap... Tu nu vezi in numele fisierelor data la care au lansat respectivele variante? Toate sunt din 2013!!! Dar unele sunt pentru tabletele X80 produse in 2012, celelalte pentru tabletele X80 produse in 2013. Daca instalezi varianta pentru modelul din 2012 pe o tableta din 2013 o sa intampini probleme (camera foto cu imagine verde etc.).

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
29 ianuarie 2014 la 11:31 delete

Tot eu n-am logică. Mai vezi tu tablete care să aibă firmware după lot? Eu unul de abia acum am întâlnit acest aspect. E o porcărie... Nu știu de ce naibii are unul sau altul probleme cu camera foto/video pentru că eu am instalat toate firmware-urile disponibile. Am instalat primul firmware pentru "Lotul din 2012" pentru că aveam bug-uri serioase pe ICS, iar acel firmware oferea Jelly Bean, iar acum o lună am instalat și firmware-ul din "Lotul 2013" pentru că am avut iar probleme cu ea și am instalat ultimul firmware disponibil. Problema nu era din firmware, ci una fizică din acumulator.

În fine, am să schimb informațiile sus ca să pricepi și tu, dar nu au logică. În 2012 a apărut tableta x80 neagră și la câteva luni cea albă. Cea albă avea Jelly Bean deja. Erau secțiuni diferite de download și acum le-au combinat, notându-le după lot. Nu am văzut în era Samsung/Nokia să nu poți instala un firmware doar pentru că-i luat de la o tabletă albă, ăsta fiind motivul CLAR pentru afișarea a "două loturi".

Răspunde
avatar
Anonim
Autor
29 ianuarie 2014 la 14:01 delete

Buna ziua!!!Tableta mea a fost dusa la reparat,este Eboda Supreme,a mers o saptamana,insa acum nu pot descarca nimic pe ea!!!La stocare imi arata liber 4 Gb dar nu pot instala absolut nimic.Tin sa mentionez ca la setarii apar foarte multe aplicatii cu androidul verde!!!Va rog sa ma ajutati!!!Multumesc

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
29 ianuarie 2014 la 14:21 delete

Nu îmi dau seama, dar imposibilitatea de a stoca ceva pe tabletă pare o problemă legată de software. Aş returna-o în service şi aş preciza problema.

Dar, dacă aţi spus că a mers o săptămână şi după nu, recomand şi o resetare a tabletei.

Răspunde
avatar
Anonim
Autor
29 ianuarie 2014 la 15:14 delete

Va multumesc!!Tableta functioneaza insa nu pot descarca nimic,,,v as multumi incaodata daca m ati invata cum sa o resetez!!!

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
29 ianuarie 2014 la 15:37 delete

Vedeţi că aveţi un orificiu mic în tabletă. Scrie RESET pe tel. A nu se confunda cu microfonul. Băgaţi un ac sau scobitoare în acel orificiu până ce tableta se stinge şi normal, ar trebui să se restarteze de la sine. De menţionat e faptul că veţi pierde absolut tot ce aveţi pe tabletă (aplicaţiile instalate, date etc). Dacă aveţi un SD Card, recomand scoaterea lui înainte de resetare.

Răspunde
avatar
Anonim
Autor
1 februarie 2014 la 19:18 delete

"Vedeţi că aveţi un orificiu mic......................... în tabletă." Ai o exprimare... Se vede ca ai chiulit la limba de romana...

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
1 februarie 2014 la 19:24 delete

Ohh, dar vai. Anonimul... Urăsc oamenii care critică sub anonimat. O doză atât de mare de lașitate n-am văzut. Treaba mea dacă am chiulit la limba română. Cine n-a chiulit dacă-i pe-așa? Urăsc anonimii care critică sub anonimat și off-topic. Altceva n-ai de făcut în viața ta... anonimă? Întreb și eu... Următorul comentariu off-topic nu ți-l public. :)

Răspunde
avatar
adi rosu
Autor
3 februarie 2014 la 19:55 delete

Am si eu tableta...se merita sa fac update? Si am vazut ca nu imi merge GTA sa pe ea...desi pe alte tablete mai slabe mergea...

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
3 februarie 2014 la 19:58 delete

Eu zic să nu-ți bați capul să descarci GTA pentru că tableta e slabă. Asphalt 8 nu mi-a mers deloc. Nu pornea... În schimb, pe un telefon cu 512MB ram și un dual-core de 1ghz îmi merge fără probleme. Are probleme mari de compatibilitate E-Boda, AllView și tabletele românești în general.

Răspunde
avatar
adi rosu
Autor
3 februarie 2014 la 21:38 delete

Eddie nu pot sa iti raspund la ce mi-ai raspuns tu..nu merge..dar iti scriu aici.
Cum un telefon cu 515mb ram si 1ghz procesor sa mearga mai bine decat 1gb ram si dual core 1,5 ghz?

PS: Oricum o sa imi iau un telefon sau nexus 7, doar am intrebat asa ca idee.

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
3 februarie 2014 la 21:42 delete

E de la browser chestia aia de-ți fuge pagina când apeși pe răspunde. Opera și Chrome au același motor de funcționare. Pe Mozilla merge. E de la Google problema, nu de la mine. Dar da, eu am un Nokia Lumia 520 și îmi merge Asphalt 8 fără vreun crash. Și da, procesorul meu 1Ghz dual-core e mai bun decât porcăria de Cortex 1.5 Ghz Dual-Core pentru că e făcut de Snappdragon al meu, producător de top, iar placa video e Adreno 305 față de porcăria de Mali 400 de la E-Boda. Piesele de la E-Boda sunt extrem de ieftine și de proaste, iar suportul software e la fel de prost, lucru care duce la probleme în aplicații și altele. Trimite-mi un e-mail la eddiewrites@live.com și discutăm acolo ca să nu te mai chinui să comentezi aici. :)

Răspunde
avatar
adi rosu
Autor
3 februarie 2014 la 21:58 delete

Ultimul comment despre tableta si gata. (ultimul coment aici xd) Si te rog nu mai spune despre piese chestii de genul (porcaria de mali 400) (chiar imi pare rau ca am luat teapa).
Dar stiu ca piesele sunt cam la fel ca cele de pe s2. (s2 are mali 400 si merge gta sa. si procesorul la fel cred) . Deci nu inteleg de ce nu merge..am rulat: gta 3 pe high fara probleme, gta vc pe high fara probleme (un mic lag usor de sesizat) si asphalt 8 pe low spre medium...ce o fii?

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
3 februarie 2014 la 22:02 delete

Păi chiar e o porcărie... din păcate. Am așteptat luni de zile să rezolve niște buguri și e penibil ca un acumulator să se strice după un an de utilizare cam scăzută. Software-ul nu e bine dezvoltat pe tabletele românești. S2 e produs de o companie de top, de aia îți merg jocurile fără probleme. Și eu am luat țeapă, stai liniștit. Și tu și eu și zeci, sute de mii de utilizatori. Procesorul la S2 e mai bun față de la E-Boda. Totul constă în renumele producătorului. :)

Cum se face că tableta asta a costat 650 de lei și pare mai performantă decât telefonul meu care costă 700 de lei, deși nu e. :)

Răspunde
avatar
adi rosu
Autor
3 februarie 2014 la 22:06 delete

Hai ca am reusit sa raspund...acum chiar ca imi pare rau....ce sarlatani. Le-am scris ceva pe pagina lor de facebook si s-au facut ca nu aud. Oricum mersi de raspuns. De aia am zis si eu, unele jocuri chiar merg foarte bine pe emil-boda xD. Acum nici nu stiu ce device sa imi iau.
Acum o intrebare: Ce device (Mai de buget asa) sa imi iau? Am vazut orange hiro si mi se parea destul de bun.)

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
3 februarie 2014 la 22:08 delete

Adaugă-mă pe facebook: http://facebook.com/domandaniel și discutăm mai multe despre o tabletă de buget. :)

Răspunde
avatar

Recent Articles