Statistică & Promovare


Bloguri, Bloggeri si Cititori

Cel mai penibil titlu de știri într-un articol al site-ului PROTV!

joi, ianuarie 17, 2013
În urmă cu câteva minute intru pe Facebook, să mai citesc câte o bazaconie din feed. Acolo se afla și PROTV cu o știre senzațională demnă de...râs.

Titlul articolului este următorul: O femeie din Republica Moldova a născut fără să știe că e însărcinată. "Credeam că sunt răcită"




Nu ştiu ce reacţie aveţi dar sincer să fiu eu eram pe Skype cu Mitizila , și când aude spune: Titlu mai inapt ca ăsta nu există!
Și chiar așa e. Cum să naști fără să știi că ești însărcinată? WTF? Sună total pe dos....
În primul rând, femeia nu avea simptome...sau poate a avut dar fiind neinformată de unde să știe că grețurile, vărsăturile sunt cauzate de o posibilă sarcină? Sau...nu știa că rămâi însărcinată în urma unui act sexual fără protecție? În fine...
Faza tare e că și medicii au rămas stupefiați doamnelor și domnilor când au observat că femeia era însărcinată...nu răcită! Mda...interesant.
Până la urmă era însărcinată și totuși a născut fără să știe un copil de aprox. 3 kilograme. Și acum...burtă nu avea? Sau credea că e de la balonare?

În fine! PROTV, dovediți încă odată că aveți o metodă de a scrie articole nemaipomenită demnă de cartea....nu recordurilor, ci proștilor..
Felicitări!

Link către articolul original - AICI




Recomand

Articol mai nou
« Articol mai vechi
Articol mai vechi
Articol mai nou »

3 comentarii

Scrie un comentariu
MiTiZiLA
Autor
18 ianuarie 2013 la 00:14 delete

Se mai intampla si la case mai mari :) Probabil a mancat Nutella, si de la lapte...:>

Răspunde
avatar
Anonymous
Autor
18 ianuarie 2013 la 02:16 delete

exista o intreaga serie de documentare pe tema asta realizate de discovery:
http://health.howstuffworks.com/tv/i-didnt-know-i-was-pregnant

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
18 ianuarie 2013 la 02:26 delete

Nu contest! Dar totuși. După ea...dacă face sex fără prezervativ...oare ce lucru minunat se întâmplă? Oricum, sună amuzant! Mă mir, că cel mic e în viață...putea să îi fie viața pusă în pericol neștiind că poartă un bebe în pântece...putea bea alcool, putea să fumeze sau să facă alte lucruri interzise în timpul unei sarcini, dar se pare că e sănătos. Și pe lângă asta, nici o lovitură în burtă de la cel mic? Ciudat fenomen, dar un titlu amuzant totuși...

Răspunde
avatar

Recent Articles