Statistică & Promovare


Bloguri, Bloggeri si Cititori

Radioul, un TV fără imagine

vineri, noiembrie 15, 2013

Azi am fost la frizerie. O vreme tâmpită afară. În mașină, pe drum spre frizerie, era radioul pornit. Tata îl pornise să nu pară o atmosferă plictisitoare. :)) Cânta insuportabila de Nicole Cherry. Da! Nu o suport. Nu-mi place. Muzica ei nu mă atrage deloc. Nu aș descărca nici un hit de-al ei. În fine. După melodia asta, au venit reclamele. Băi nene, plin de reclame și la radio. E insuportabil. 

Mai există lume care ascultă muzică la radio, având sonorul ceva mai tare. Și după o melodie să vină o reclamă gen: "Cumpără Dry Cooker!". Și se aude așa în tot cartierul, de știe lumea cât mai costă o astfel de tigaie și te trezești la semafor că-ți cere unu' număru' de la ăia cu tigaia.  :))

Reclame, reclame și iar reclame

Mi se pare stupid. Reclamele sunt difuzate prea des. 2-3 melodii, hop reclame cu zecile. Radioul, un TV fără imagine pentru mine. La TV, la fel. 20 de minute de film, 15 de reclame. Până la urmă, în abonamentul de cablu plătești 50% reclame și restul film sau lipsă semnal. În opinia mea, aș lăsa posturile de filme, să fie de filme, nu de reclame cu nemiluita. Cele de divertisment, să crape de reclame. O să ajungi să povestești un film cu tot cu reclame. Sunt atât de dese, încât cu greu îți dai seama care-i filmul și care-s reclamele. Stupid, stupid!

Nu prea mai sunt posturi de radio, unde să nu ai parte de zeci de reclame într-un interval de 15 minute. Acum vreo 2-3 ani era InfoPro, un radio ce difuza muzică din anii 80-90. Superb! Nu se repetau ca la KissFM. Din păcate, s-a desființat și au băgat ProFM. Nu-mi place postul ăsta. Foarte foarte rar ascult muzică la radio, iar când ascult, realizez că mai bine nu ascultam. Cel mai bine e să îți pui muzica ce-ți place, redată de pe un stick USB sau CD. Eu așa prefer. Am vreo 50 de albume în laptop, iar vreo 6-7 le pun pe telefon și ascult când simt nevoia. Voi cum preferați? Radio sau playlist?

sursa foto: google.ro

Recomand

Articol mai nou
« Articol mai vechi
Articol mai vechi
Articol mai nou »

6 comentarii

Scrie un comentariu
Sarcasticu
Autor
15 noiembrie 2013 la 17:17 delete

Ehehe, n-am mai privit la televizor cred că de la 14 ani. :))

Cât despre radiouri ...ascult doar cele underground.

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
15 noiembrie 2013 la 17:44 delete

Eu nici pe cele underground nu le ascult. Ascultam într-un timp, dar mi s-a luat.

Răspunde
avatar
Cornel
Autor
17 noiembrie 2013 la 07:07 delete

ai dreptate in ambele cazuri si la tv si la radio.
la tv e mai naspa deoarece cand nu sunt reclame apar toate proastele care se cred vedete sau toti porcii din parlament.
eu prefer sa descarc filme de pe net fara sa ma deranjeze reclamele ( daca raman fara floricele ma deranjeaza :)) )
in ritmul asta copii nostri nu vor sti ce este un tv sau un radio...

Răspunde
avatar
MrJohnny
Autor
17 noiembrie 2013 la 18:38 delete

E foame gigantica de bani... au innebunit cu reclamele. Ca sa nu mai zic la TV ca pana si in timpul meciurilor baga reclame cu fel de fel de prostii. Asta e, nu le ajung sutele de mii de euro, ei vor si mai mult.

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
18 noiembrie 2013 la 20:58 delete

Și eu prefer opțiunea de vizionare a filmelor. La TV mă uit doar marți și sâmbătă. Sunt două show-uri de divertisment amuzante care mă binedispun. Masterchef și Vocea României. :P

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
18 noiembrie 2013 la 20:59 delete

Daa! La unele meciuri apar reclame instant de la Orange, cu o minge ce creează iluzia că trece prin ecran și un sunet de te sperie. :)) Enervaaant!

Răspunde
avatar

Recent Articles