Statistică & Promovare


Bloguri, Bloggeri si Cititori

Guvernul taxează ce poate, doar taxe cretine și idioate

miercuri, noiembrie 06, 2013

De când România a aderat la Uniunea Europeană, parcă țara a căzut într-o groapă economică, aparent fără limită. Guvernul taxează, taxează și iar taxează, încât am ajuns să am un deja-vu la fiecare început de lună sau de an. 
Acum, Guvernul s-a decis să ne taxeze al dracului de bine începând cu 1 ianuarie 2014. Guvernul taxează ce poate, doar taxe cretine și idioate. Uite așa am ajuns să aud că suntem taxați indirect, pentru simplul fapt că îmi atârnă un cablu pe stâlp, fie el de internet sau de curent. Acest lucru nu va duce decât la umflarea facturilor de Internet, curent electric și ce servicii cu cablu ne mai atârnă în fața porții sau în fața geamului de la etajul 3-4 al blocului. Sună al naibii de stupid, nu?

Taxă pe parcări, de parcă am avea destule parcări. Suntem atât de incapabili să construim parcări supraetajate. De fapt, nu suntem incapabili. Nu construim astfel de parcări, pentru că de unde va mai aduna conducerea țării bani colectați din amenzi, bani obținuti din pricina parcărilor în locuri nepermise. Construirea unor parcări supraetajate nu ar acoperi amenzile. Doar taxa într-o astfel de parcare nu e de ordinul sutelor de lei, echivalent cu o parcare și o taxă de ridicare din "Salonul Auto Al Mașinilor Ridicate". În concluzie, Guvernul gândește prost pentru noi, bine pentru ei. 

Carburanții, gazul, curentul, stâlpii, piscinele, țigările și alcoolul și multe alte lucruri, se vor scumpi începând cu 1 ianuarie 2014. Nebunie curată, nu?

Mă-ntreb... Politicienii ăștia grei care ne conduc pe noi, nu ar trebui să fie și ei taxați dur, pe motiv că freacă menta? Așa, o mică taxă verde, stupidă, ca taxa pe stâlpi. Le-ar suna fain? Nu. Le-ar suna... ocupat.

Ascultăm ce spune FMI-ul. Ăștia numai specialiști nu mi se par. Pe bune. Cum pana mea să majorezi accizele, iar salariile sunt LA FEL. Cuuum? Unde pana mea e logicaaa?? Cu ce să ridicăm economia? Doar prin taxe tâmpite impuse de Fondul Monetar Internațional? Vreți și putere de cumpărare și accize mari, dar salariile să fie la fel. E ca și cum ai vrea să joci jocuri de peste 20 de ani cu o placă video de acum 10 ani.

Totul e o prostie, în opinia mea. Dacă se gestionau banii așa cum trebuia, țara nu ar fi ajuns în colaps. S-au cheltuit miliarde de euro pe niște lucruri tâmpite. Îmi aduc aminte că primarul din orașul meu, începuse să pună muncitorii la treabă. Ce treabă? Înlocuirea rosturilor de la bordurile din oraș. Uitați pe ce se duceau banii acum câteva luni în orașul meu. Ăsta-i neam cu Videanu, am impresia.

Ce taxe stupide ar mai putea introduce Guvernul? (pamflet)


Taxă pe strănut/tusă

Dacă strănuți sau tușești în public fără să pui mâna la gură, un polițist comunitar te va amenda sub formă de taxă, o sumă modică acolo, pe motiv că ai expus populația unei posibile infecții virale, datorate strănutului tău. Banii colectați din astfel de amenzi vor fi redirecționați către instituțiile medicale, pentru tratarea bolnavilor ce au contactat răceala ta din public. Ai grijă să nu strănuți/tușești la un concert. Taxa e mult mai mare, deoarece numărul de posibili indivizi infectați e cu siguranță mai mare.

Taxă pe râs

Dacă râzi prea tare-n public, ești pasibil de amendă sub formă de taxă. Râsul va fi considerat un factor de poluare fonică, similar cu muzica. Stupid sau nu, vei fi nevoit să zâmbești la glume. Dacă se va dovedi că ai râs despre vreun om politic, vei risca ani grei de pușcărie. Motiv? Ai râs. (dăăăăhhh)

Taxă pe bârfă

Dacă obișnuiești să bârfești pe la colț de stradă sau în scara blocului, riști să fii amendat sub formă de taxă, cu pretextul că vorbești despre indivizi ce nu sunt prezenți la discuție. Aviz pițipoancelor!!!

Ia mai inventați și voi niște taxe din astea penibile. 

Recomand

Articol mai nou
« Articol mai vechi
Articol mai vechi
Articol mai nou »

7 comentarii

Scrie un comentariu
Unknown
Autor
6 noiembrie 2013 la 20:01 delete

:)) Taxă pe gramul de oxigen inhalat. ^^

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
6 noiembrie 2013 la 20:08 delete

Clasic, prea clasic! :)) Toți zic asta, dar nu-i exclus!

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
7 noiembrie 2013 la 18:13 delete

Ai înnebunit? Doamne ferește! :))

Răspunde
avatar
Anonim
Autor
7 noiembrie 2013 la 20:06 delete

taxa pe fusta scurtă, dar şi taxa pe bârfa "piţiponcilor" :P taxa pe idioţenie şi cretinism, taxa pe orice management defectuos şi nerespectarea unui deadline şi, nu în ultimul rând, taxa pe lipsuri ...

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
7 noiembrie 2013 la 21:06 delete

Haha! Taxa pe fustele scurte e utilă, zic. În dezavantajul pițipoancelor și eventual, al traseistelor. :)) Taxa pe idioțenie și cretinism ar aduna cei mai mulți bani. Cei mai mulți, nu glumă!!! Taxa pe lipsuri, din păcate, la fel. :))

Răspunde
avatar
Anonim
Autor
10 noiembrie 2013 la 15:35 delete

bun, bun de tot!

Răspunde
avatar

Recent Articles