Statistică & Promovare


Bloguri, Bloggeri si Cititori

Încă 3 filme de weekend

vineri, noiembrie 22, 2013

E weekend! Așadar, voi recomanda încă 3 filme de weekend, nu? :) Astăzi fiind vineri, lumea a dat buzna în magazinele offline și online pentru a-și achiziționa câte ceva la o extra reducere, fără reducere. Cine s-a uitat pe la TV a observat că treaba asta-i de marketing și nimic altceva. Ei bine, eu vă invit să vizionați 3 filme bune.

Cum ziceam, voi recomanda 3 noi filme pe care le-am vizionat. Unul de comedie, unul de aventură și o dramă. 3 genuri de filme foarte faine, numai bune de privit alături de familie. Un weekend minunat vă doresc! :)


The Mortal Instruments - City of Bones (2013) - TRAILER

O adolescentă obişnuită din New York, Clary Fray (Lily Collins), descoperă că este descendenta Vânătorilor de umbre, clanul tinerilor războinici pe jumătate îngeri, care încearcă să protejeze lumea de demoni. După dispariţia mamei sale, (Lena Headey), Clary se vede nevoită să se alăture unui grup de astfel de vânători, care îi arată o altă faţă a New Yorkului, numită Downworld, un oraş dominat de vârcolaci, demoni, vampiri şi alţi monştri.



People like us (2012) - TRAILER

Personajul lui Pine, un om de afaceri realizat, se întoarce acasă la auzul veştii că tatăl său, de care se înstrăinase de ani buni, a murit. Acolo are însă o surpriză deloc plăcută: o soră alcoolică (Elizabeth Banks), cu un fiu de 12 ani. Wilde o va interpreta pe Hannah, iubita lui Pine şi cea care îl va asista în problemele sale de familie.



This is the end (2013) - TRAILER

În urma unei serii de evenimente neobişnuite şi de proporţii catastrofale, care devastează oraşul Los Angeles, un grup de şase prieteni sunt nevoiţi să se baricadeze într-o casă. Afară, lumea se duce de râpă. Înăuntru, prietenia lor e pusă la grea încercare de stressul izolării şi împuţinarea proviziilor. În cele din urmă, ei vor fi nevoiţi să-şi părăsească adăpostul, înfruntându-şi soarta şi descoperind adevărata semnificaţie a prieteniei şi izbăvirii.






sursa foto: google.ro
sursa sinopsis: cinemagia.ro
//filmele au fost vizionate înainte de recomandare

Recomand

Articol mai nou
« Articol mai vechi
Articol mai vechi
Articol mai nou »

Recent Articles