Statistică & Promovare


Bloguri, Bloggeri si Cititori

[Concurs] Aviate Launcher

sâmbătă, noiembrie 02, 2013

Ieri seară am fost desemnat câștigătorul concursului organizat de Gagionea. Am câștigat o invitație pentru a testa un nou launcher pentru dispozitivele cu Android, numit AVIATE. Regulile concursului erau foarte simple, reguli pe care am să le adopt și eu astăzi în concursul organizat de mine. Trebuia să-ți împărtășești experiențele pe care le-ai avut cu celelalte launchere existente în Play Store și să-ți lași e-mailul. Câștigătorii vor fi aleși de mine pe baza experiențelor. Cine e cu adevărat interesat și are experiență, va primi o invitație. Câte invitații sunt puse în concurs? Veți vedea mai jos. Acum să vă vorbesc despre launcher.

// REVIEW
Aviate Launcher este o aplicație ce schimbă înfățișarea sistemului de operare dar nu în totalitate. Chiar și așa îți simplifică munca de a căuta prin aplicații, ele fiind așezate pe categorii. Cele sociale (Facebook, Twitter, Instagram, Google+ etc) sunt într-o categorie și tot așa. Depinde de ceea ce faci îți personalizezi home screen-ul. 

Cum funcționează? Acest launcher îți schimbă homescreen-ul după nevoile tale. Dacă ești la serviciu, vei avea la îndemână toate aplicațiile legate de lucru. Dacă mergi undeva, vei avea la îndemână aplicațiile legate de navigare. Dacă ești într-un loc cum ar fi cafeneaua, restaurantul, îți schimbi locația și vei putea să faci o poză cu ceea ce mănânci și bei și vor vedea și viitorii clienți cum stă treaba în acel loc. Poți răsfoi și după pozele existente puse de alți clienți ce au vizitat acel loc și au dat un check-in folosind Foursquare, aplicația unde lumea distribuie informații din locația anumitor atracții turistice sau de alt gen.

Funcționează fără probleme și pe dispozitive slăbuțe. Consumă maxim 25MB RAM. Necesită cel puțin Android 2.3. 

Totul e mai simplu cu Aviate Launcher. Am avut experiențe cu foarte foarte multe launchere, dar nu am găsit astfel de funcții ca la Aviate. 



(Aplicația poate fi descărcată dar nu poate fi folosită decât pe bază de invitație. Dacă dorești o invitație, participă la concursul de mai jos)



// GIVEAWAY (concurs)
Dacă ești interesat să folosești acest launcher, tot ce trebuie să faci e să participi la concurs, exprimându-ți printr-un comentariu, experiențele cu launcherele folosite de tine. Cel mai interesat va câștiga o invitație ce va conține un cod. Acest cod va fi introdus în aplicație pentru a putea fi utilizată. Lăsați e-mailul pentru a putea primi invitația în caz de câștig

Număr de invitații disponibile: 5.
Număr de posibili câștigători:  5.
Concursul se va încheia pe data de 9.11.2013. Câștigătorii vor fi anunțați pe data de 10.




sursa video: Aviate (YouTube)

Recomand

Articol mai nou
« Articol mai vechi
Articol mai vechi
Articol mai nou »

1 comentarii:

Scrie un comentariu
Unknown
Autor
2 noiembrie 2013 la 18:28 delete

:) Cel mai bun launcher mi se pare Go Launcher, foarte bine optimizat pentru toate dispozitivele (mai ales pentru tablete). Temele sunt foarte frumoase! ^.^

Răspunde
avatar

Recent Articles