Statistică & Promovare


Bloguri, Bloggeri si Cititori

Un bătrânel m-a făcut să râd copios

duminică, octombrie 20, 2013
Astăzi am fost prin oraș cu mama. Am avut niște treburi la o rudă apropiată. Vremea fiind destul de frumoasă, cu soare și fără pic de vânt, ne-am decis să luăm o pauză și să ne relaxăm puțin în parc. Eu m-am așezat pe o bancă vis-a-vis de mama, la umbră și cu căștile în urechi, ascultând muzică. Totul era frumos.

10 minute mai târziu apare un bătrânel de vreo 70-80 de ani, cu un baston în mână. Înalt, firav și îmbrăcat foarte elegant. Eu mă pusesem fix în mijlocul băncii, așa că m-am dat într-o parte să se poată așeza și el. Nu s-a așezat bine că începuse să vorbească. Eu, evident nu auzeam ce spune pentru că aveam muzica dată tare. Politicos, mi-am dat o cască jos și am întrebat:

- Ce spuneți?
- Păi vă văd așa tineri și e păcat. De ce sunteți timizi și nu faceți cunoștință? Fugiți unul de altul și stați separați. Sunteți tineri. (făcea referire la mine și la mama)

Nu e prima oară când se face o maaare încurcătură între mine și mama. Eu fiind mai înalt și mai plinuț față de mama, în clasa a 5-a, la ședința cu părinții, diriginta a tras-o de mână pe mama să o scoată afară spunându-i că trebuie să vină mama, nu sora. Noroc că avea buletinul la ea. :)) Mama are un fizic mai tânăr. E slăbuță, mică de statură și pe lângă mine cu greu ai spune că e mama. 

Să revenim. Eu deja începusem să râd și cu zâmbetul pe buze îi spun bătrânelului:

- Ea e mama.
- E mama dumneavoastră? 
- Da! (și râdeam în hohote)
- Auuu! Mă scuzați atunci! Am crezut că e o fată, nu mama dumneavoastră.

Date fiind cele întâmplate, bătrânelul a râs și el copios. A fost un moment foarte frumos alături de un străin. Nu obișnuiesc să vorbesc cu străinii. Nu că mi-a zis mama când eram mic să nu vorbesc cu străinii, ci pur și simplu nu obișnuiesc să intru în discuții cu oamenii care iau loc pe o bancă apropiată de mine. Sper că a fost un moment frumos și pentru acest bătrânel. E la o vârstă foarte înaintată, unde amuzamentul cam lipsește.

Întrebarea mea pentru voi: Care a fost cea mai frumoasă conversație cu un străin?


sursa foto: google.ro

Articolul participă la concursul organizat de Spanac.eu

Recomand

Articol mai nou
« Articol mai vechi
Articol mai vechi
Articol mai nou »

19 comentarii

Scrie un comentariu
Eddie
Autor
20 octombrie 2013 la 18:00 delete

Mă bucur. Să înțeleg că ai râs puțin. :))

Răspunde
avatar
20 octombrie 2013 la 18:46 delete

Cea mai deosebită conversaţie a mea cu un străin s-a petrecut tot pe o bancă, în autogară, cu un domn nu chiar atât de în vârstă. Deşi avea o operaţie complicată la gât şi nu putea emite sunete, simţea nevoia să discute cu cineva. Am fost nevoită să-i citesc pe buze şi chiar am purtat o conversaţie foarte plăcută. În altă ordine de idei, poate că ar trebui să încerci mai des să schimbi idei, impresii sau zâmbete cu oameni străini. Rămâi cu un sentiment fain după aşa o experienţă. Nu?

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
20 octombrie 2013 la 18:48 delete

Ai foarte mare dreptate, Ana! E o experiență foarte frumoasă. Și chiar îmi doresc să mai am parte de astfel de conversații și amuzante și serioase. :)

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
20 octombrie 2013 la 19:02 delete

Te-am făcut să râzi, ha? :)) Deci sunt atât de bucuros că bătrânelul ăsta mi-a făcut ziua muuult mai frumoasă. Sper să mai am parte de astfel de experiențe. Sunt geniale.

Răspunde
avatar
Buculesei
Autor
20 octombrie 2013 la 20:08 delete

Foarte tare asta :))) .... Chiar asa tanara e mama ta ???

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
20 octombrie 2013 la 20:11 delete

Măi.. are 38 de ani. A împlinit acum 3 zile.

Răspunde
avatar
Anonim
Autor
20 octombrie 2013 la 21:03 delete

Foarte tare! M-am amuzat la citirea intamplarii tale. Imi place stilul tau, esti foarte talentat .. o sa continui sa te citesc pentru ca vreau sa ma bucur de evolutia ta, care cu siguranta o sa fie una spectaculoasa. Keep up the good work!

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
20 octombrie 2013 la 21:08 delete

Sunt foarte bucuros pentru ceea ce mi-ai scris în acest comentariu. Astfel de comentarii mă ajută foarte mult să evoluez. Mă bucur că te-ai amuzat cu privirea la întâmplarea mea și îți mulțumesc pentru opinia împărtășită. :)

Răspunde
avatar
Laura Grigor
Autor
20 octombrie 2013 la 22:27 delete

Acum cativa ani am calatorit alaturi de o doamna de 90 de ani verzi si luminosi. Urma sa termin facultatea si sa ma angajez si nu prea vedeam orizontul. O ora de conversatie despre viata ei, viata mea, viata in general, bucuria si norocul de a trai, despre cum se poate trai simplu si frumos, si implinit. Ma gandesc la ea, cu drag, cand mai pierd linia orizontului...

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
20 octombrie 2013 la 22:30 delete

Superb, Laura. Uneori, e bine să mai ascultăm și spusele celor bătrâni. Ajută mai mult decât îți poți închipui.

Răspunde
avatar
Unknown
Autor
21 octombrie 2013 la 08:43 delete

Cea mai frumoasă conversație a mea cu un străin a fost... tăcerea.

Răspunde
avatar
Unknown
Autor
21 octombrie 2013 la 08:47 delete

P.S. Îmi place să port dialoguri tăcute.

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
21 octombrie 2013 la 09:52 delete

Interesante conversații. Încerc să îmi imaginez cum ar decurge un dialog tăcut. :))

Răspunde
avatar
Mikyangel
Autor
17 decembrie 2013 la 21:18 delete

Eu vorbesc cu strainii si am avut si eu parte de intimplari asemanatoare cand lumea credea ca iubitul meu e tata, desi e mai mic decat mine ca varsta:).

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
17 decembrie 2013 la 21:21 delete

:)) Amuzantă întâmplare, să știi! :)) Aparențele înșeală! :P

Răspunde
avatar

Recent Articles