Statistică & Promovare


Bloguri, Bloggeri si Cititori

Murim azi? Rasputin și profeția legată de furtuna perfectă.

vineri, august 23, 2013


Cred că am mai scris un articol de genul, anul trecut când aberam... ba chiar în 2 articole. Pe 21 Mai și pe 31 Decembrie 2012. Și totuși trăiesc la maxim și zâmbesc ca un nebun când îmi dau seama că o mare parte din populația planetei a luat în serios profeția privind sfârșitul lumii.

Astăzi mai există o profeție. Profeția lui Rasputin privind o furtună perfectă. Grigori Rasputin a murit demult, mai exact în 1916, fix în mijlocul Primului Război Mondial. Se pare că creierul i-a mers ca uns încât a văzut viitorul. A văzut el că astăzi, 23 August 2013 murim cu toții din cauza unei furtuni dată naibii..

Interesant e faptul că furtuna despre care vorbește Rasputin e confirmată de către NASA. Coincidență sau nu, astăzi vom fi loviți de furtuna magnetică, o furtună foarte puternică ce conține un nor gigant de plasmă și particule încărcate... Probabil Rasputin a calculat mai atent ciclul Soarelui pentru că la fiecare 11 ani Soarele atinge un maxim. Acel maxim creează diferite furtuni magnetice care au ca victimă planeta noastră.

Sincer, nu știu ce să cred. Cei de la NASA spun că furtuna care urmează să ne lovească astăzi ar fi asemănătoare cu cea din 1958 când comunicațiile radio din SUA au fost întrerupte, deci ar genera doar pagube nu și victime.

Chiar și așa se pare că nu s-a mai creat zarvă în rândul populației cu sfârșitul lumii și cu toate cele așa cum a fost anul trecut în cele 2 luni, Mai și Decembrie.

Voi ce credeți? Vine astăzi sfârșitul lumii? Eu unul nu vreau să vină pentru că tata s-a apucat să facă cremă de zahăr ars, iar eu aștept o subtitrare bună la filmul genial "Now you see me".

Orice ar fi, eu vă urez un weekend minunat! :)

156196main_sunearth_01_2400x1876

Recomand

Articol mai nou
« Articol mai vechi
Articol mai vechi
Articol mai nou »

4 comentarii

Scrie un comentariu
spanac
Autor
23 august 2013 la 20:47 delete

e bun filmul nene. chiar foarte tare. tot timpul actiune

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
24 august 2013 la 00:10 delete

Te cred. Caut de amețesc, o subtitrare pentru YIFY 1080p și nu găsesc una sincronizată. Am transpirat azi noapte sincronizând subtitrarea cu ceea ce spunea ăla în scena respectivă. După ce se schimba scena, subtitrarea era desincronizată...

Dar de ce îți tot primesc comentariile la spam???

Răspunde
avatar
spanac
Autor
24 august 2013 la 01:33 delete

habar n-am. da-le unspam

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
24 august 2013 la 01:38 delete

Să fii sigur că așa fac! :P

Răspunde
avatar

Recent Articles