Statistică & Promovare


Bloguri, Bloggeri si Cititori

Ludovico Einaudi - Muzică clasică

joi, august 01, 2013


Recent, mi-am găsit liniștea într-un gen de muzică total diferit față de genurile muzicale actuale  care îți oferă o energie de nedescris atunci când le asculți. Ei bine, de câteva zile îl ascult pe Ludovico Einaudi, un compozitor italian de muzică clasică. Pe lângă muzica clasică mai compune și melodii pentru filme și pentru reclame, una dintre ele fiind chiar la Vodafone. Ieri am ascultat 2 albume: "In a time lapse" (2013) și "Divenire" (2007). De fapt, chiar și acum am player-ul pornit și ascult muzica lui.

Pur și simplu, ascultând acest gen de muzică mă relaxez pur și simplu. Are melodii ritmate, cu sunete foarte plăcute auzului. Ascultând cele 2 albume precizate mai devreme, am realizat că unele melodii le-am mai auzit cândva, numai că nu știam că Ludovico Einaudi este autorul acelor melodii.

Ludovico_Einaudi_ep

Una dintre melodii, așa cum am mai spus, este într-o reclamă la Vodafone. Acea  melodie se numește "Walk" și se găsește pe ultimul album lansat anul acesta. Alte melodii preferate sunt: Fly, Divenire, Andare, Monday, Primavera, Run, Life, Nuvelo Bianche.

Prin muzica lui mă las ghidat de sunete și am o respirație atât de liniștită... Toată agitația dispare, gânduri, griji. TOT!

Vă atașez câteva clipuri aici și aștept părerea voastră. :)

















Recomand

Articol mai nou
« Articol mai vechi
Articol mai vechi
Articol mai nou »

2 comentarii

Scrie un comentariu
Pishky
Autor
2 august 2013 la 03:18 delete

foarte tare :) e genial :)

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
2 august 2013 la 03:20 delete

Da! E super tare omul! Compune o muzica de ma relaxeaza total! Astazi stateam pe pat cu castile pe urechi si il ascultam si ma lasam dus de val incat dirijam din maini cand urca sau cobora sunetele. :))

Răspunde
avatar

Recent Articles