Statistică & Promovare


Bloguri, Bloggeri si Cititori

Vă place muzica...romantică? Recomand câteva melodii. :)

marți, iulie 16, 2013


Multă lume știe că muzica romantică definește partea emoțională a fiecărui om și sensibilitatea lui. Unii se folosesc de muzică în scop de a cuceri o femeie, lucru care e perfect normal. La o cină, în liniște, discutând cu ea, având o muzică romantică pe fundal, dezvăluie multe despre latura ta. Unii (printre care și eu), ascultă muzică romantică pentru că e foarte relaxantă, atât ca linie melodică, dar și ca versuri. Eu ascult acest gen de muzică în ciuda unor critici de prin cercul de prieteni, cum că muzica asta nu e  cool, e prea tristă sau mai știu eu ce. Ei bine, după cum știți din articole mai vechi, mie îmi plac melodiile care transmit un mesaj ascultătorului, iar cea mai perfectă muzică pentru asta e cea romantică. Bineînțeles că ascult și celelalte genuri muzicale, în afară de populară și manele, dar atunci când am nevoie de liniște, de relaxare mă bazez pe acest tip de muzică.Câteodată mai ascult și muzică tristă, cu versuri de despărțire, de împăcare, de ură, de mai știu eu ce, asta când sunt supărat, trist, zăpăcit de anumite lucruri întâmplate și multe alte motive. Probabil mă credeți un ciudat, dar ăsta sunt eu, deci nu mă pot schimba în privința acestor genuri muzicale.

tumblr_meq9pgq1R51rmcpvuo1_500

Astăzi, recomand câteva melodii din genul romantic, după o lungă absență cu articole în care recomand muzică. Sper să vă placă!

Era să uit... Întrebarea mea pentru voi: Vă place muzica romantică? Dacă da/nu, de ce? :)
















Recomand

Articol mai nou
« Articol mai vechi
Articol mai vechi
Articol mai nou »

2 comentarii

Scrie un comentariu
Daniela
Autor
19 iulie 2013 la 16:56 delete

Cat se poate de sincer: nu prea. Prefer o melodie mai "jucausa" sa-i zicem. :)

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
19 iulie 2013 la 18:36 delete

Normal! :) Nu am zis că prefer acest gen de muzică la modul general. Și eu prefer melodii mai energice care să mă facă să mă pun pe treabă sau ceva...să o iau mai razna înțelegi? :)) Adică să nu dorm pe mine. :P

Răspunde
avatar

Recent Articles