Statistică & Promovare


Bloguri, Bloggeri si Cititori

Tutorial: Cum să ai 3 vizitatori online și 11 comentarii instant

joi, iunie 20, 2013

Acest articol este o glumă dar care reflectă o realitate. Tratați-l ca atare!



Astăzi oameni buni vă prezint un tutorial pentru cei care sunt începători în ale blogului. Tutorialul constă în promovarea paginii web, fie el blog, forum sau orice altceva, cu minim de efort și fără vreun cost în prealabil. Se numește...PROSTIE! O să fiu cam direct în ceea ce voi spune și trebuie precizat faptul că nu sunt răspunzător dacă cineva din cititorii blogului se simte. Chiar nu e vina mea.Ca să fiu și mai clar, articolul este o glumă, dar reflectă o realitate. Este vorba despre un așa zis blogger care scrie anumite articole din domeniul SF și...culmea face faptul că cu doar 3 vizitatori online, are în câteva minuțele doar 11 comentarii... Și când sunt 3 online spun chiar 3 pentru că widget-ul care monitorizează vizitatorii este unul de mare calitate și afișează vizitatorii în timp real, adică la secundă.Am descoperit un blog, unde articolele sunt scrise de către un agramat că nu îl pot numi altfel, datorită greșelilor la tot pasul privind cratima, i-urile lipsă sau în plus și alte nebunii. Observ că tot mai multă lume (nu doar acest blogger căruia nu îi dau nume totuși), folosește niște cuvinte pompoase doar în ideea de a-și arăta cunoștințele în limba română, dar ei sunt în pom și pomul în aer.Cel mai ciudat lucru pe care l-am sesizat este faptul că...deși se crede blogger, are atâtea și atâtea comentarii toate sub anonimat, hai bine, nu toate dar 99% tot anonime sunt, sau mai sunt și articole cu nume dar care nu sunt bloggeri sau care nu au nici o legătură cu o astfel de platformă. Cum spuneam, nu am să dau numele blogger-ului, nu am să arăt imagini din interiorul acelui blog, ci doar vă relatez o poveste a unui blogger necunoscut dar totuși popular. Oare care e obiectivul lui? Să participe la Guiness Book pentru comentarii instant cu doar 3 vizitatori?

Hai să vă spun cum e tutorialul: 3 vizitatori online și 11 comentarii instant!

E simplu! Scrii articolul, îl publici. Te deconectezi de pe contul unde ai realizat blogul, și intri frumos la articole și începi să te feliciți. Cum se face că are 3 vizitatori online totuși dar cu ip-uri diferite? Păi...se numește proxy. Ce e proxy? Un site, care îți oferă o gamă largă de servere cu diferite ip-uri din alte țări, unde introduci adresa pe care vrei să o vizitezi cu paravan și începi să îți comentezi. Dar totuși...cum de sunt 3? Păi...sunt atâtea browsere: Mozilla Firefox, Google Chrome, clasicul și inegalabilul Internet Explorer, Opera, Safari și altele. Le deschizi simultan și îți faci treaba de "blogger popular". Pe lângă asta, cum se face faptul că toată lumea e pur și simplu de acord cu ceea ce există în articole și, mai culmea e faptul că...exprimarea în comentarii seamănă prea mult cu exprimarea din articole... Nu e cam...ciudat?

Așa cum scrie încă de la începutul acestui articol, este o glumă, dar de fapt o realitate. Nu jignesc pe nimeni ci reflect o realitate pentru că acest blogger chiar există și am verificat tehnica lui de a avea muuulte comentarii de la simpli anonimi, sau oameni care nu sunt bloggeri. Pur și simplu e doar un blogger de care nu știe prea nimeni (din nefericire îl știu), pentru că dacă ar ști, probabil bloggerii adevărați i-ar fi comentat articolele, având și câte un backlink în numele autorului care a comentat la respectivul articol.

Și hop, am mai prins încă un specimen care se crede blogger pe lângă clasicul mini-blogger care copiază soft-uri gratuite dintr-un loc și le pune la el pe blog, traducându-le cu celebrul serviciu, Google Translate. Voi ce specimene ați mai întâlnit prin blogosferă?

Recomand

Articol mai nou
« Articol mai vechi
Articol mai vechi
Articol mai nou »

18 comentarii

Scrie un comentariu
Pishky
Autor
20 iunie 2013 la 12:58 delete

Hai măi.. de ce ar face cineva așa ceva?
Mie una mi se pare destul de complicat... să deschizi atâtea browsere, să te deloghezi, să îți lași singur comentarii, să stai să ai inspirație pentru fiecare comentariu să fie diferit... să te loghezi iar ca să le răspunzi, pffff.... prea complicat... prea complicat.... data viitoare adu și tu un tutorial mai simplu :)

Răspunde
avatar
hetealx
Autor
20 iunie 2013 la 13:17 delete

Hm, nu-i de mirare articolul, ai 682 de views din noiembrie 2011? Ciudat
In alta ordine de idei, sa te tin la curent, prostitutia se practica cel mai mult prin blogging-ul romanesc, adica se scriu cacaturi de dragu de a se scrie si mai ales pentru bani. Se fac reclame multe multe, se scriu la cerere anumite posturi si se scriu mai mult fortat, se manipuleaza mai bine zis. In rest mai erau niste specimene sau ceva genu, dar nu-mi amintesc acum exact ce si cum :-??

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
20 iunie 2013 la 13:19 delete

Știu!!! Tutorialul e extra complex, dar am uitat să specific și gradul de dificultate al acestuia! Totuși nu e imposibil să faci toate astea, și nici partea cu comentarii, pentru că, așa cum am zis, exprimarea e foarte asemănătoare, deci omul își comentează exact cu ce ar vrea el să audă, să-i crească orgoliul probabil. :))

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
20 iunie 2013 la 13:21 delete

Am 682 views în câteva zile. Am transferat blogul de pe Blogspot pe Wordpress acum câteva zile, cu tot cu articole și comentarii :)

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
20 iunie 2013 la 13:23 delete

No, bine că-i boring! Știu doar! :)) De asta nu practic acest "sport". Cine vrea să arate că nu poate dar poate, va urma acest tutorial. Sper doar să nu apară tot mai multe specimene de pe urma acestui tutorial! :))

Răspunde
avatar
Pishky
Autor
20 iunie 2013 la 13:23 delete

Numa tu o să te faci vinovat dacă apar din ăștia!

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
20 iunie 2013 la 13:27 delete

Mă duc să îmi cumpăr câteva zeci de pungi de popcorn și am să privesc cum prostia evoluează și prinde tupeu chiar, right? Ce altceva aș putea face? :)) Măcar de aș lucra la o firmă de Internet să le tai accesul că nu merită domne! :)) Nu sunt vinovat și nici responsabil, dragă Pishky! :) Sunt un...vinovat fără vină ca să zic așa :D

Răspunde
avatar
Pishky
Autor
20 iunie 2013 la 13:28 delete

Bine.. bine.. cum spun EU atunci :))

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
20 iunie 2013 la 13:29 delete

Ok! Cum spui tu! :))

Răspunde
avatar
hetealx
Autor
20 iunie 2013 la 14:13 delete

Aha aha, deci aia era :-? M-am prins ;)

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
20 iunie 2013 la 14:14 delete

Te-ai prins de ce?? :))

Răspunde
avatar
hetealx
Autor
20 iunie 2013 la 14:18 delete

Nu. Oricum, nu are cum sa fie asta un tutorial. Nu stau sa-ti explc de ce, mie mi se pare scris degeaba, nu ma ajuta pe mine ca blogger cu nimic, +ca de ce mi-as da singur comentarii sa arat ca am blog smecher cu asa zisi oameni care-mi dezbat temele pe care le scriu?

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
20 iunie 2013 la 14:20 delete

Cred că am precizat clar încă de la începutul articolului că este o glumă care reflectă o realitate și că rog cititorii să-l trateze ca atare. :) Uite că acel blogger chiar există și nu sunt eu dacă insinuezi...dar nu da nume și alte detalii ca să intru în discuții cu acel om și alte lucruri... Înțelegi acum?

Răspunde
avatar
hetealx
Autor
20 iunie 2013 la 14:27 delete

Aham. Inteleg. Oricum zic, parerea mea, sunt destui caare n-au o treaba. Da-i in masa, nu fa glume pe seama lor ca na...nu e bine sa zic. Ii faci sa se simta importanti si sa prinda curaj si propabil sa faca prostii si mai mari :))

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
20 iunie 2013 la 14:39 delete

Dacă nu au facut deja prostii mai mari decât asta :))

Răspunde
avatar
bucurblog
Autor
20 iunie 2013 la 14:57 delete

de cand vroiam sa i-mi dublez,triplez comentariile pe blog si nu stiam cum :)) bun tutorial...

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
20 iunie 2013 la 16:48 delete

Mno! Mă bucur că l-ai găsit util! :))

Răspunde
avatar

Recent Articles