Statistică & Promovare


Bloguri, Bloggeri si Cititori

Eu iubesc mult(e)

luni, iunie 17, 2013


Vineri am anunțat pe pagina de Facebook a blogului că voi lipsi ceva timp pentru că voi fi plecat la botezul verișoarei mele. M-am detașat de blog, de Internet, de telefon, de e-mail și de alte lucruri. M-am distrat și m-am simțit bine. Am ajuns aseară pe la 22, însă eram prea obosit să scriu un articol așa că îl scriu astăzi.

Acest articol pe care-l scriu astăzi, e un răspuns la întrebarea dintr-un articol de pe blogul lui Pishky: Tu cât și ce iubești? 

Ei bine, iubirea e cel mai bun leac în căutarea fericirii sau în menținerea fericirii. Fără ea, probabil lumea ar fi plictisită, fără sentimente, emoții. Nu cred că există 1 om pe această planetă care să nu iubească un lucru. E practic imposibil să nu iubești ceva, să simți ceva pentru ceva/cineva. Trebuie să fie cel puțin un sentiment acolo care să te facă să iubești ceva. Eu iubesc multe lucruri. Iubesc să mă uit la stele, iubesc cerul, iubesc luna plină, iubesc ploaia, iubesc ninsoarea, iubesc diminețile, iubesc munții, iubesc natura, iubesc animalele, iubesc filmele bune care transmit ceva, fie el sfat, lecție de viață. Iubesc muzica bună, cea care te binedispune și îți dă chef de viață, și mai ales cele cu un mesaj special pentru ascultător, un mesaj transmis prin versuri sau prin...videoclipuri... Toate lucrurile spuse până acum le iubesc și le voi iubi cât voi trăi. Însă, mai există de ceva timp și iubirea pentru ea. Ea, e persoana pe care o iubesc cel mai mult, cea care mă face să iubesc mai mult toate lucrurile precizate mai devreme. Ea m-a învățat să iubesc, m-a învățat să ignor lucruri de care îmi păsau prea mult deși era inutil. Ea m-a învățat să zâmbesc atunci când sunt trist, făcându-mă să merg mai departe și să trăiesc viața așa cum e ea, cu bune și rele. Ea mă iubește așa cum sunt, iar eu o iubesc așa cum e ea. Ne acceptăm și ne iubim reciproc. O iubire mai mare ca asta...nu cred că există. Ei bine, iubirea pentru ea e infinită, iar exprimarea în scris nu e cel mai bun mijloc de a răspunde la întrebarea: Cât iubești? Faptele sunt cele mai bune mijloace de a arăta cuiva cât  îl iubești.

Iubirea e pretutindeni. Zilnic iubești ceva nou, zilnic te îndrăgostești de un lucru. Zilnic și mereu vei găsi ceva nou să iubești, și zilnic dragostea față de ceea ce deja iubești crește și tot crește... Iubirea dintr-un om nu moare, ci evoluează! Acesta e un răspuns mai scurt la întrebarea: Tu cât și ce iubești?


Sunt curios care e răspunsul vostru la întrebarea: Tu cât și ce iubești?


Aștept răspunsurile voastre printr-un comentariu, sau puteți scrie pe blogul vostru un articol cu răspunsul la întrebare și puteți posta link-ul articolului aici.

a-walk-to-remember-movie-quotes-1_large

Recomand

Articol mai nou
« Articol mai vechi
Articol mai vechi
Articol mai nou »

4 comentarii

Scrie un comentariu
Pishky
Autor
17 iunie 2013 la 19:30 delete

Frumos articol Eddie. Foarte frumos :)

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
17 iunie 2013 la 19:32 delete

Mulțumesc frumos! :)

Răspunde
avatar
2 august 2013 la 06:30 delete

Pff, ai scris foarte frumos tot ce ai scris! <3 Ce iubesc eu? Muzica buna, cea care are un mesaj de transmis, noptile calde de vara cu cerul senin plin de stele, iubesc sa rad, sa fotografiez, sa cant, sa dansez, sa scriu, sa citesc... Iubesc multe, asa cum ai spus si tu. Dar mai presus de toate acestea, il iubesc pe el, iubitul meu alaturi de care imi imaginez viitorul. Cat iubesc? Tata avea o vorba pe care mi-o spunea des atunci cand eram mica: "pana la cer si inapoi". As spune ca atat de mult iubesc si eu, dar sunt sigura ca e mai mult de atat.

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
2 august 2013 la 13:36 delete

Intotdeauna omul iubeste mai mult decat crede. :)

Răspunde
avatar

Recent Articles