Statistică & Promovare


Bloguri, Bloggeri si Cititori

Hop căldura, hop cu băutura...

sâmbătă, aprilie 27, 2013
De vreo săptămână în sfârșit a venit căldura, însă chiar și așa parcă prea brusc a venit și eu nu sunt pregătit...Adică, încă nu mi-am băgat apă în congelator să beau și eu Cola cu gheață, și nu cred că am să fac asta prea curând datorită bolii mele numită...lene.

Totuși, zilele astea am realizat că e sezonul "drojdierilor", celor care beau fără măsură, de nu mai au capabilitatea de a merge drept pe stradă, dar bare-mi pe trotuar unde e mai îngust și tot mai îngust în ochii unui...om beat.


De exemplu ieri, am fost să plătesc câteva facturi iar în drum spre casă, zăresc un om mai în vârstă, stând nemișcat pe trotuar cu mâinile în buzunar...Dintr-o dată, trece strada...în zig-zag...ridicând copitele ( picioarele ) ca un căluț dresat, până ce ajunge pe partea cealaltă și când să ridice și el piciorul când trebuia ca să pășească pe trotuar dă cu vârful în bordură de îl apucă pandaliile, dar culmea, nu a căzut...continuând să meargă la un WC public.

Eu continuam să merg, dar urechile mele au auzit un "hodoronc-tronc" și când m-am uitat, omul își făcea nevoile cu ușa deschisă, cu stabilitatea praf, lovindu-se omul de toți pereții al acelui WC infect....
Am mai sesizat câțiva drojdieri de sezon tot zilele astea, însă stau și mă gândesc: Ce naiba beau ăștia fără măsură de numai știu de ei...de cheltuie banii aiurea...și când se duce acasă...nevasta după ușă cu făcălețul gata să îl lipească de spinarea lui, întrebând în același timp: Unde ai fost nenorocitule? Ți-am zis să cumperi verdeață și tu cumpărași numai băutură?
Omul beat fiind, nu are nici o reacție, decât 2 dorințe: ori beau, ori mă culc. Dar drojdierul profesionist le v-a alege pe amândouă în ordinea următoare: Beau și după mă culc! :))

Nu o să lipsească știrile de la ora 17 de pe PROTV unde sunt numai crime, bătăi și alte știri horror, unde o să observați și multe știri cu oameni beți...criță...

Acum mai nou, vine 1 Mai, deci zi liberă de...băut!
Așa că..ospătare, ospătare, hîc, mai adu vreo 3 pahare, hîc...PAM PAM!



Recomand

Articol mai nou
« Articol mai vechi
Articol mai vechi
Articol mai nou »

2 comentarii

Scrie un comentariu
Pishky
Autor
28 aprilie 2013 la 12:59 delete

good m-ai facut sa rad=))!

Răspunde
avatar
Stefan
Autor
29 aprilie 2013 la 09:51 delete

Ce sa mai, am auzit ca anul asta vor fi calduri foarte mari asa ca, prognoza pentru vara anului 2013 e ca se va bea puternic. :)

Răspunde
avatar

Recent Articles