Statistică & Promovare


Bloguri, Bloggeri si Cititori

Weekend! Recomand încă 3 filme super bune!

sâmbătă, aprilie 20, 2013
Deși recomand încă 3 filme cu o întârziere de 1 zi, totuși nu am ezitat să scriu articolul acesta astăzi..

Ce faceți weekendul ăsta? Un film cu prietenii, un grătar cu prietenii și mai apoi un film...sau...un film și după grătar? :)) Știți ceva? Scoateți calculatorul în curte și faceți-le pe amândouă :)).
Eu unul cred că mă duc astăzi prin oraș de nebun, cu prietenul meu cel mai bun, Mihai, pentru a vedea 1-2 concerte organizate de mult prea "iubita mea primărie"...Cine e interesat de programul sărbătorii orașului Dr. Tr. Severin click AICI.


1. Jack Reacher ( 2012 ) - Trailer
Jack Reacher, eroul seriei bestseller care îi poartă numele, creat de Lee Childs, trece graniţa genurilor şi îşi face debutul pe marele ecran în JACK REACHER. UN GLONŢ LA ŢINTĂ. Fostul investigator militar Jack Reacher (Tom Cruise) este pe urmele unui ucigaş care a omorât şase oameni, fiecare dintr-un singur foc. Când poliţiştii sunt siguri că a pus mâna pe suspect, acesta refuză să scoată o vorbă, în schimb le dă o hârtie pe care scrie atât: "Aduceţi-l pe Jack Reacher!". Aşa începe o cursă contracronometru pentru aflarea adevărului din spatele acestui caz, pe care Jack Reacher îl va demonta piesă cu piesă luptându-se cu un duşman la care nimeni nu se aştepta.


2. Freelancers ( 2012 ) - Trailer
Fiul unei căpetenii a poliţiei din New York se alătură forţelor de ordine şi ajunge în echipă cu fostul partener al tatălui său, dar şi cu o gaşcă de poliţişti unşi cu toate alifiile. Noul lui şef, Sarcone, trebuie să decidă dacă tânărul are stofă destul de dură pentru a fi poliţist în secţia sa şi îi pune la încercare loialitatea, încrederea şi respectului. Atunci când iese la iveală adevărul despre moartea tatălui poliţistului novice, acesta nu vrea decât să se răzbune şi nu se va opri până nu va face cu adevărat dreptate.




3. Radio ( 2003 ) - Trailer
Actiunea se petrece intr-un mic orasel din Carolina de Sud in anii '60, unde Harry Jones este antrenor de fotbal la liceul local. Harry este ocupat in totalitate cu echipa si nu-si poate petrece prea mult timp alaturi de fetita sa, Mary Helen, sau de sotia lui, Linda. El il intalneste insa pe Radio, un elev cu probleme mentale si il ia pe acesta ca ajutor al sau. Oamenii nu sunt siguri ca Radio poate ajuta echipa in vreun fel, insa acesta nu se lasa si ramane alaturi de jucatori pentru inca treizeci de ani.


Un weekend frumos vă doresc!





Descrieri preluatede pe Cinemarx / Cinemagia

Recomand

Articol mai nou
« Articol mai vechi
Articol mai vechi
Articol mai nou »

3 comentarii

Scrie un comentariu
Duduş
Autor
20 aprilie 2013 la 18:07 delete

Chiar cautam un film la care sa ma uit :))

Răspunde
avatar
Eddie
Autor
20 aprilie 2013 la 18:18 delete

Am mai multe filme recomandate! Dacă dorești dă-i un scroll în jos iar în dreapta e un widget cu CATEGORII! Caută categoria "filme de weekend" și poate mai găsești ceva pe placul tău :) Un weekend frumos să ai!

Răspunde
avatar
Pishky
Autor
20 aprilie 2013 la 18:33 delete

Radio pare a fi un film car să-mi placă!

Răspunde
avatar

Recent Articles