Statistică & Promovare


Bloguri, Bloggeri si Cititori

Grupul bloggerilor de pe Facebook are nume și un admin nou :)

marți, aprilie 16, 2013
Astăzi vreau să anunț unele schimbări aduse grupului de pe Facebook destinat bloggerilor care doresc să își promoveze blogul prin propriile articole. Grupul are o denumire nouă, mai exact "Mica Blogosferă" și un administrator nou, Daniela Bojincă (Pishky), bloggeriță pe Crash4Crantz. Vă întrebați: De ce încă un admin?
Răspunsul este: Pentru că această bloggeriță are experiență în domeniul de blogger, fiind foarte atentă la gramatica limbii române (pe bună dreptate). Are simțul umorului, e foarte sociabilă așa că nu o să întâmpinați vreo problemă pe acest grup...Don't be scared!


Ca și înainte, pe când grupul se numea "Share Ur Blog 4 Free", articolele cu scop de a afecta securitatea cititorului sunt complet interzise. Nu văd rostul în a promova niște articole care conțin linkuri către pagini web infectate. Pe lângă asta, spamul este în continuare interzis. Nu publicați articole cu titluri SF cum ar fi: Click aici să devii bogat în 5 minute" sau chestii de genul. Mi se par posibile escrocherii.

În acest moment grupul are 140 de membri înscriși, însă o mică parte dintre ei sunt bloggeri, așa că încetul cu încetul, grupul o să devină mai populat, lucru care generează mai mult trafic blogurilor voastre.

Distribuiți acest articol ca să știe și alți bloggeri că au o nouă posibilitate de promovare a articolelor și implicit, blogurilor.


Recomand

Articol mai nou
« Articol mai vechi
Articol mai vechi
Articol mai nou »

Recent Articles